Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest hazardzistą. Ma długi. Jestem zdruzgotana

Polecane posty

Gość gość

co robic? Kiedys grał na automatach z kolegami, myslalam ze to taka rozrywka przy piwie a teraz gra w karty na pieniadze, ma długi...ponad 30tys :(

Gość gość
To jak teraz gra w karty, to przynajmniej ma szansę coś wygrać :P Debile grają na ustawianych automatach i myślą że coś wygrają, a w pokerka jak się umie grać, to da się na tym zarobić... ale widocznie twój facet tego nie potrafi :P Daj sobie spokój z kimś kto się zadłuża dla hazardu, tacy ludzie są już straceni.

Gość gość
to gorszy typ od alkoholika, brrrrrrrrrrrrrr ale jeden i drugi do utylizacji!!!!!

Gość gość
Chłopak to nie mąż, jego długi nie są Twoimi długami w czym więc problem?

Gość gość
daj sobie z nim spokój. miłośc powinna iść z dwóch stron, skoro ktoś ma wyj****e na Ciebie i Waszą przyszłość to co masz robić? jak będziesz chciała kogoś wychowywać i ustawiać to urodzisz dziecko, a nie weźmiesz niedojrzałego faceta a jemu tez dobrze zrobi jak go kopniesz w d**e, nałogowiec czesto musi być na dnie by mógł się odbić

Gość gość
tez mam podobny problem, najpierw cpanie, pozniej automaty, a niedawno dowiedzialam sie o panienkach na str internetowych. Olewał i olewa od dobrego roku,. Narobil długów, zadłuzyl mieszkanie i jeszcze powiedzial ze to moja wina - co najlepsze, a ja walczyłam o niego i zeby dał sobie spokój i zajął sie w koncu mną i domem. jestem u kresu cierpliwosci, myslę o rozwodzie.