Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pracować w call center to wstyd?

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o takiej pracy.Mnie sytuacja zmusila zeby tu sie zatrudnic, chociaz mam duze doswiadczenie w marketingu/mediach, ale co zrobic. ?

Gość gość
wstyd to kraść albo stać pod latarnią

>>>czy pracować w call center to wstyd?<<< Wstydem jest zadawać tak głupie pytanie :(. Szczególnie, gdy się ktoś chwali swoim "dużym doświadczeniem w marketingu/mediach". Chyba rozumiem: dlaczego Cię stamtąd zwolnili :D :D :D.

Gość gość
Praca w call center to wielki wstyd, a praca jako stalkerówa na kafe to już totalna kompromitacja i dno.

Gość gość
Misiaczku niestety nie zwolnili, a zamkneli dzial, i cale 30 osob zwolnili.

Gość gość
A kto tu jest stalkerem?

>>>Misiaczku niestety nie zwolnili, a zamkneli dzial, i cale 30 osob zwolnili.<<< Przepraszam, ale nadal takie pytanie, nie pasuje mi do osoby, zajmującej się zawodowo, analizą ludzkich opinii :D.

Gość gość
Misio, to "doświadczenie w marketingu/mediach" to pewnie było rozdawanie ulotek albo promowanie jogurtu w hipermarkecie. W najlepszym wypadku biuro sprzedaży reklam w lokalnej gazecie. :D Masz rację, nikt z rzeczywistym doświadczeniem w tej branży, nawet jeśli życie zmusiłoby go do pracy w call center, nie zadawałby tak kretyńskiego pytania.