Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lusiula

Leżące Przyszłe Mamy łączmy się :)

Polecane posty

Witam leżące mamusie :) U mnie dziś mija miesiąc odkąd leżę w łóżku z powodu krwawień. Założyłam ten wątek, abyście podzieliły się ze mną informacjami jak spędzacie ten czas,jak to wytrzymujecie.. może polecicie jakiś fajny film, książkę.. ja ostatnio przeczytałam Cyrk nocy - polecam dla osób lubiących świat magii, baśni oraz film One Day - wspaniały ale nieźle po nim płakałam :) czytam też wszystkie skandynawskie kryminały - podobne do Millenium , naprawdę trzymają w napięciu. a co Wy polecacie?

Gość gość
Ja jestem w 31 tc, już nie jestem leżąca, ale byłam przez 2 miesiące od 10 tc... miałam krwiaka ogromnego za płodem.. 4 razy szpital, raz karetka mnie zabrała bo lała się krew ze mnie... po przyjeciu na usg szybko, lekarze byli pewni ze to poronienie, a młoda jak gdyby nigdy nic fikała ;) Ja czytałam, oglądałam tv i nudziłam się, ale ten czas tak szybko mija, że już nawet nie pamiętam że musiałam leżeć.. ;)

mam nadzieję, ze u mnie też szybko minie to leżenie. marzę już o 31 tygodniu:) a dopiero 18-ty skończyłam :/

Gość gość
Ja tez leżałam kilka tygodni ale juz jestem na finiszu..polecam ci książki Charlotte link kryminały psychologiczne :-)

ooo dzięki, napewno wypożyczę :) dobrze że u nas przez internet można książki w bibliotece zamawiać.

Ja leżałam od 19tc z powodu niewydolności szyjki, a jak sobie pofolgowalam i poszłam do sklepu wybierać wózek to za kilka dni trafiłam do szpitala. A wiec lez grzecznie ;) Polecam książki Jo Nesbo (kryminaly norweskie). Poczytaj tez o wychowaniu dzieci, tu polecam "w Paryżu dzieci nie grymasza" i "język niemowląt".

Gość gość
ja już w 35 tc, leżę od 2 tyg z powodu skracającej się szyjki i rozwarcia. Wcześniej leżałam od 6 tyg przez 2 miesiace z powodu plamień. Co do książek dla mam to polecam Księge rodzicielstwa bliskości, Bobas lubi wybór, Opowieści o karmieniu piersią.

Co do książek o dzieciach to ja już jedno mam, więc jestem zaprawiona w bojach:) język niemowląt warto przeczytać jak już dziecko jest na świecie.pamietam , ze można tam określić typ dziecka i u mojej córeczki wyszło że jest wrażliwcem już w pierwszych dniach i się dotąd zgadza a ma już 4 latka. dzięki za polecenie książeczek a może jeszcze jakieś komedie co by sobie humor poprawić??

Gość gość
Co prawda nie lezalam w ciazy, ale siedzac w domu w stanie blogosławionym przeczytalam chyba wszystkie ksiazki harlana cobena. Szczerze polecam:-) filmow nie lubie wiec nie polece:-)

Gość gość
Ja lezalam plackiem od 5 do 25 tc. Niestety lezenie mi nie pomoglo :( i dziecka nie mam tu na ziemi. Ale moge polecic dobre komedie z luisem de funesem, komedie jak np plan b, pan i pani killer, znow mam 17lat, polubic czy poslubic, a wlasnie ze tak, licencja na uwodzenie, licencja na milosc, szefowie wrogowie, itp

gościu przykro mi :/ a mi lekarz wmawia , ze teraz to już nic groźnego z dzieckiem się nie stanie a u mnie 19-ty tydzień :/