Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bałaganiara

Polecane posty

Gość gość

Jestem straszliwą bałaganiarą- mam porozwalane ciuchy po całym pokoju, śmieci w szafkach itp. A sprzątać nienawidzę. Bałagan wcale mi nie przeszkadza. Poza tym, jestem bardzo niedokładna. Wszystko robię na odwal się, nawet to co najbardziej lubię-rysowanie. Jak z tym walczyć? Te cechy jednak bardzo mi w życiu przeszkadzają i utrudnią moją przyszłą pracę.

Gość gość
ajtam w pracy to da sie ogarnac, ale z facetem bedzie ciezko bo chca ulozonej kobiety co by po nich sprzatala, etam. wlasnie dlatego wole byc sama bo soba nie umiem sie zajac a co dopiero kims, mamusia niczyja ani sluzaca nie bede

Gość gość
ja mam podobnie :P ale to mój facet sprząta ;) więc idzie się dogadac i co ciekawe, bałagan z wiekiem coraz bardziej mi przeszkadza więc to z czasem po prostu się zmienia. ale typem co się rozkłada po wszelkich powierzchniach raczej będe zawsze

Gość gość
Chcę być fryzjerką i tatuażystką, więc moj***ałaganiarstwo i niedokładność będą mi bardzo przeszkadzać. Chciałabym z tym walczyć również dlatego, bo czasem w tym syfie nie mogę niczego znaleźć. Eh :/

Gość gość
Znajdź sobie faceta, który będzie sprzątał.