Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet dla kobiety jest przedownikiem

Polecane posty

Gość gość

Bez faceta kobieta nie wie jak ma żyć. Zupełnie jakby stanęła na środku skrzyżowania i nie ma pojęcia gdzie się kierować. Pewnie że niektóre pracują i uważają się za zaradne ale to pic na wodę. Nic sama kobieta nie załatwi. Nawet zakupów nie umie zrobić. Jestem gotowy na ataki. Śmiało.

Gość gość
zrób mi zakupy :D :D ty mezczzyno"''od siedmiu boleśći, wziąłes sobie lafirynde to tak masz :D mój kochany nie narzeka, jest szczęsliwy

Gość gość
Kto to jest przedownik???

Gość gość
haa przewodnikiem no popatrz jaki mondry jestes ..wydawałes sie głupi

Gość gość
Przewodnikiem? Raczej nakierowywaczem. Bo kobietę trzeba nakierować w odpowiednim kierunki i włączyć jej napęd. I tak trzy razy dziennie ;)

Gość gość
Przewodnikiem : )

Gość gość
Przewodnikiem, czy przodownikiem... np. pracy :P

Gość gość
Widocznie trafiales na jakas niezaradna/e :) Nie wszystkie takie sa. J a jestem bardzo zaradna, moze az za. Bo przez to jestem sama, gdyz na same ciapy trafiam :)

Gość gość
A chcialabym znalezc kogos inteligentnego lub inteligentniejszego ode mnie. To bardzo pociagajace kiedy facet jest ciut madrzejszy. Ale ja nie mam do takich szczecia.

Gość gość
tak być powinno:)

Gość gość
Babską cfaność i rozdartą japę nazywasz inteligencją? Jesteś tylko bardziej socjalizowana, bo inteligencją to pomocnikowi murarza do pięt nie dosięgasz. Phi

Gość gość
A wktorym miejscu wykazalam sie cfanoscia lub rozdarlam jape? Bo nie rozumiem. Kulturalnie sie wypowiedzialam, nikogo nie urazajac. Ale jesli to Ty autorze topiku to napisales, to szczerze powatpiewam w twoja inteligencje oraz zdonlosc przywodztwa.

Gość gość
Nie, to nie autor topiku. Ja nim jestem. Założyłem temat dla żartu.

Gość gość
Nie to nie autor. Mocno myli ci się inteligencja z umiejętnościami odtwórczymi. Kobieta nie posiada inteligenci sensu-stricte. Nie potrafi tworzyć, ani odkrywać. Potrafi natomiast świetnie naśladować i szybko się uczy. Szybciej od małpy czy papugi ;)

Gość gość
lojej jakis szowinistwa sie przypaletal, pfff

Gość gość
swoja droga masz dziewczyne? jesli tak, to gratuluje Ci partnerki, ktora potrafi nasladowac, ba nawet uczy sie sie szybciej od papugi czy malby . Jak to sam ujmujesz :D

Gość gość
A nie zastanawia cię fakt że WSZYSTKIE wynalazki i odkrycia to zasługa mężczyzn? No, może poza stringami dzierganymi szydełkiem ;)

Gość gość
przestan z tymi wynalazkam, kobiety sa bardziej kreatywne, pomysłowe niz frustrat :)

Gość gość
To nie ma związku z potrzebą posiadania "przedownika". Poza tym nie utożsamiaj się z tymi wynalazkami, bo to nie twoja zasługa. Za łatwo się przypisuje sobie cechy pozytywne zbiorowości.

Gość gość
A Sklodowska panie `,,inteligentny´´ ? Po za tym gdybys byl choc w malej czesci takim inteligentem za jjakiego sie uwazasz wiedzialbys, ze do XX wieku to na kobiety glownie spadal obowiazek opieki nad domem i dziecmi i nie mialy mozliwosci sie doksztalcac tak jak dzis. Dlatego wynalzcami byli glownie mezczyzni. Tylko oni mieli dostep do edukacji.

Gość gość
Kobieta w ogóle nie rozumie otaczającego jej świata. Tu coś sobie ubzdura i tam, jak dziecko.

Gość gość
"A Sklodowska " wiedziałem ! ;) A Skłodowska była mężczyzną, jakby któraś z was nie wiedziała - znaczy taki babochłop :) A po drugo - a słyszała ty o Piotrze Curie?

Gość gość
jeszcze czego przewodnika ?:D jak kula u nogi

Gość gość
większość transwestytów to faceci :P utożsamiaj się też z tym, bo jest ich więcej niż wynalazców

Gość gość
Ojej ide stad bo sie uwzieliscie na mnie, stado szowinistow na mnie na padlo, ide bo mnie zagryciecie. A zem sama tu to sie boje. :D i nie zagryzcie sie nawzajem.

Gość gość
Nic sie nie bój - nie jadam organizmów prostych, Najgłupsze co jadam - to grzyby. Jesteś bezpieczna ;)

Gość gość
Typowy facet, myślał że mowa o żarciu :D bądź moim przedownikiem i grzybiarzem!

Gość gość
boszz skad sie biora takie ofiary losu, na prawde ide bo na leb tu dostane. A glupi to sam jestes, glupszy niz but. Prymityw i ciapa , tyle w temacie. :) Zadna Cie nie chciala to teraz wypluwasz swoj jad. Nic tu po mnie.

Gość gość
zgadzam się z autorem ,ja bez swojego faceta nie potrafiłabym egzystować i nie chodzi tu o miłość ,na zakupach ma kto nosić siaty, wszystkie urzędowe sprawy on załatwia, nie wiem co bym zrobiła, gdyby go zabrakło