Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie co mi się dzisiaj przytrafiło :)

Polecane posty

Gość gość

znalazłam dzisiaj w autobusie 550 zł w banknotach 4 x po 100zł i 3 x po 50zł, złożone wszystkie razem w pół ,jakby komuś wypadło z kieszeni jak wstawał z siedzenia, ha ha ,ale mi sie poprawił humor,a już miałam doła z powodu ostatniego dnia wakacji. Jutro jadę na zakupki!!!

Gość gość
gratuluję :)

Gość gość
to nie moja wina że przeżywa,przecież nic na to nie poradzę

Gość gość
Z jednej strony fajnie znaleźć kaske, ale może ktoś miał wyliczone na podręczniki i teraz wpadnie w depreche. Uważam że ktoś kto nie nosi portfela tylko kasę luzem w kieszeni, dziany nie jest. Do MPK pewnie nie zadzwonisz?

Gość gość
550 zł to już dość duże pieniądze i raczej nikt nie nosiłby ich luzem w kieszeni. Prowo ;)

Gość gość
Vikernes ty chu,.ju konfidencie !! co za dureń, niech się cieszy mała a nie ty palancie

Gość gość
ja noszę w kieszeni,i też tak kiedys zgubilem,mniejszą sumę ale dla mnie to bylo bardzo dużo

Gość gość
Już ci gul skoczył Vikernes ty pedrylu, palant !! na stos z takimi, pewnie ci dawno żadna nie dała lamusie

Gość gość
a ja kiedyś znalazłam tel na siedzeniu,nokie 3310,ale to było z 8 lat temu i na tamte czasy,ten tel był warty kupe kasy

Po pierwsze primo, jestem kobietą. :) A po drugie primo, czemu mam popierać kradzież? Pewnie powiecie "znalezione - nie kradzione". Göwno prawda. Kilka razy znalazłam smartfony, jakieś zakupy, mniejsze i większe kwoty pieniędzy i nigdy nie przywłaszczyłam sobie tych rzeczy.

Gość gość
vikernes dziś nie jesteś kobietą tylko K*U*R*W*Ą :-D

Gość gość
prosze zglosic na Policję. i tak dzięki temu forum pieniądze wrocą do właściciela. a tobie gnido nawet znalezne sie nie należy.

Gość gość
Nic nie wróci, policji powiedz, że to tylko żart, nie udowodnią ci, a ty Vickers to k*******a !!!

gość Akurat o prawie to ja wiem więcej niż Ty. Jeżeli ktoś zgłosi, że dnia tego i tego, o godzinie tej i tej, w autobusie nr XX zgubił jakąś kwotę pieniędzy, to Policja sprawdzi nagranie z kamer. Reszta jest już logiczna i chyba nie trzeba opowiadać. :)

Gość gość
to jest zbyt poważne forum , by Policja uwierzyła , że to ot tylko taki żart...

Gość gość
Nikt się tym nie zajmie, to forum ma taką renomę, że nikt nie zwraca na nie uwagi ty szmato, nienawidzę cię Vekers bo jesteś pusta konfidencka menda, a ty autorko, nie przejmuj się, udanych zakupów, fajny żart !!

Gość gość
vikernes to jest grubaska nikt jej nie lubi nie ma znajomych dlatego jest taką wredną s*u*k*ą :-p

Gość gość
Autorko nie martw się, policja nie zajmuje się sprawami z kafe, virg****o udaje. Ja bym się też cieszyła. Nawet jakbym znalazła walizkę z pieniędzmi, to bym prędzej sobie rękę odcięła niż ją oddała

Gość gość
tak,policja już leci sprawdzać nagrania :) ,mało wiesz o pracy policjantów, haha. a dyzurny na pewno czeka na zgloszenia z anonimowego forum :P

Gość gość
"Autorko nie martw się, policja nie zajmuje się sprawami z kafe" Mylisz się :)

Policja nie zajmuje się takimi sprawami? A to dziwne, bo już kilka tematów zgłosiłam i Policja nie zignorowała żadnego z nich. :) Leję na Was, obszczymurki.

Gość gość
chyba,że nikt zguby nie zgłosi

Gość gość
śmieszni jesteście z tą policja. nic jej nie zrobią, bo miała prawo wziąć te pieniądze.

Gość gość
Żadnym tematem się policja nie zajęła ty debilko, tylko skrajnymi przypadkami noxeli i barłosia, leje ci w pysk szmato obmierzła, w mordzie pałąk od wiadra a w du.,ie kij i chodzi taka grubaska w dodatku konfident, na sąsiadów też pewnie donosi, na każdego bo z domu nie wychodzi, od roku nikt jej nie wyr.,chał i w ogóle jej życie to dno, tylko udawanie i pozory !!

Gość gość
taa, nie zignorowała. bo dyżurni są szkoleni do rozmów z psycholami :) i to takie wrażenie,haha.

Gość gość
Art.183.kc :)