Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie co mi się dzisiaj przytrafiło :)

Polecane posty

Gość gość
najpierw trzeba udowodnić popełnienie czynu karalnego w złej wierze :) znawcy prawa :)

Gość gość
vikernes to kur/wa i ma 2 peezdy

gość A co za problem? Chociażby ten temat może być dowodem. Zamieściłam link. :)

Gość gość
Vikernes - w ustach pałąk od wiadra, w du.,ie kij, zrzędliwa, z głową ku niebu, całe życie udaje przed innymi i bawi się w grę pozorów, goni za modą oraz opinią innych, jest samotna a penisa ostatni raz widziała 3 lata temu na boże narodzenie i to przypadkiem.

Gość gość
dowodem nie może być anonimowe forum. mamy wolnośc słowa.

Gość gość
Przecież wiadomo, że ten topic to dowc***i prowo zresztą 1/10. Od razu wiedziałem, że to żart ;) 🖐️ Od samego początku !!

Gość gość
Kilka miesięcy temu czytałem o bezdomnym który znalazł kilkanaście tysięcy. Zaniósł je do meliny, zrobił kumplom imprezke, jeden z nich go zakapował i bezdomny siedzi, bo nie oddał znaleziska na policję. Trochę to chore.

Gość gość
ha ha ha ciekawe czemu nie zgłasza na policję takich postów,że ktos samobójstwo zamierza popełnić,żeby go uratować skoro jest taka porządna, ja mogę zaraz napisać post, że pobiłem i okradłem staruszkę, a zaraz że napadłem na spożywczak ,zabrałem kasę i uciekłem,za chwilę coś innego. I co,co chwilę wszystko na policję będziesz zgłaszać,a oni będą sprawdzać czy te 100 czy 200 postów ,to żarty czy nie

Gość gość
Ja kiedyś znalazłam 270zł ale to było z 12 lat temu też zwinięte na pół...

Gość gość
to na podstawie wypowiedzi udowodnij mi zamiar przywłaszczenia. od słow do czynów daleka droga. a poza tym znikoma szkodliwosc społeczna, a i jeszcze sprawdź sobie od jakiej kwoty podlega się przestępstwu :P

Gość gość
Pewnie, że to bzdura i nikt niczego nie będzie sprawdzał na jakimś forum zwłaszcza, że każdy pisze w gościa jakby policja nie miała co robić. :o

Gość gość
Ja jestem anonimowy bo jestem po informatyce 12 lat i po kursie hakerstwa a moje ip idzie przez bruksele, ukraine i jeszcze 12 innych krajów świata :) hehehe

Gość gość
Jak możecie pisać, że znalezienie czegoś to kradzież ??? Jak odda na policję, to dyżurujący policjanci podzielą się tą kasą. Nie wierzcie w to, że wróci do właściciela. Gdybym widziała, że komuś wylatują pieniądze, że zapomina zabrać portfela czy telefonu, torby, zrobiłabym wszystko aby mu je oddać, gdyby wiedziała czyja jest zguba. Gdybym znalazła portfel z dokumentami, działający telefon poprzez który można szukać właściciela, ODDAŁABYM. Gdybym znalazła kasę i nie wiedziała czyje to bym zostawiła dla siebie. Raz znalazłam złoty pierścionek, raz grubą, męską, złotą bransoletę - sprzedałam na złom u jubilera. Raz znalazłam 100 zł na ulicy. Jeden facet stał obok tej stówy na ulicy i rozmawiał przez telefon - mówił coś w tym stylu "słuchaj, chyba jestem w ukrytej kamerze, 100 zł leży na ulicy i kamera patrzy czy je podniosę". Podchodzę, podnoszę tę stówę i pytam czy to jego ? Bardzo się oburzył i wypierał, powiedział, że absolutnie nie jego. To ja ją schowałam do kieszeni i odeszłam Powiedział za mną jeszcze - znalezione nie kradzione.

Gość gość
19:05 hehe fajna jesteś a nie ten gbur vickers, popieram, zdrowe podejście :P

Gość gość
spadaj i się nie wpieprzaj w rozmowę, to sprzeczne z kulturą gburze, nikt cię nie pytał o zdanie niewychowana babo :o

Gość gość
Nie dziwię ci się, że żaden facet cię nie chce :o 🖐️

Gość gość
19.05 uważaj bo zaraz vickernes zgłosi to wszystko na policje co znalazłas i sprzedałaś sprzed laty

gość A skąd masz takie informacje? Odczytałaś z kart czy zadzwoniłaś do wróżbity Macieja?

Gość gość
temat rozgrzał polaczkowe zadłużone , biedne bydło. złodziejskie. spać motłoch nie będzie mógł i będzie aż pod auto wpadnie [ niech wpadnie] się rozglądać jutro łażąc po mieście by taniej parówki gdzie upolować

Gość gość
Nie udawaj, wiadomo, że ostatni raz penisa ssałaś kilka lat temu a od tej pory sama sobie dogadzasz kiedy robisz przerwę od donosów bo i tak z domu nie wychodzisz gburze bo nikt cię nie lubi, a ci co mówią, że tak to cię obgadują za plecami :D

gość To całkiem zabawne, co piszesz. Znasz to z autopsji? Niestety, ale muszę Cię rozczarować. Nie mam tak smutnego życia jak Ty. Naprawdę Ci współczuję. Mam jednak nadzieję, że wkrótce uśmiechnie się do Ciebie los i nie będziesz musiała dowartościowywać się czyimś kosztem w Internecie. :)

Gość gość
Mój mąż jest policjantem. Często trafiają sie takie zgłoszenia. Jednak nic sie z tym nie robi bo w większości to głupoty jak ta tutaj. Chyba ze poszkodowany sam wnosi o pozew

Gość gość
Dobra vickers, wiadomo, że masz smutne życie inaczej nie byłabyś takim gburem a cieszyła się z tego co przynosi los, śmiała byś się i nie, wyśmiewanie to nie śmianie, szkoda mi cię ale w sumie co mnie to obchodzi, twoje życie, idź do swojego dildosa, pewnie już zaplanowałaś małą masturbacje na wieczór :D