Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedac dziewictwo?

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat, jestem zgrabna, ponoc atrakcyjna i jeszcze dziewca. Ktos mi zlozyl taka propozycje za duze pieniedze/ na prawde wieksze niz sie wam wydaje. nikt by sie sie w sumie nie musial sie o tym dowiedziec. sa chyba gorsze rzeczy na swiecie, co?

Gość gość
jestem ciekawa co sadzicie

Gość gość
choc pewnie sie nie zgodze

Gość gość
Jak do tej pory jesteś dziewicą, to widocznie albo nikt cię nie chciał, albo masz kosmiczne wymagania, więc sprzedaj się przynajmniej kasę będziesz mieć i kupisz sobie nowe buciki i kieckę :P Tylko przed zrób sobie lewatywę i poćwicz głębokie gardło, bo nikt nie daje kasy za samo przebicie błony ;)

Gość gość
Dają za wygląd

Gość gość
A co ci po wyglądzie, jak dziewczyna nic nie umie? Seks z dziewicą jest dość marny bo trzeba być delikatnym i nie na wszystko można sobie pozwolić.

Gość gość
Zawsze chcialam czekac do slubu, dlatego zostalam dziewica. Nie lubie zakupow, jesli juz to przeznaczylabym pieniadze na edukacje, prawo jazdy.

Gość gość
ja nie pytam sie czy WY byscie chcieli miec dziewice, bo ja juz taka oferte dostalam, od milego ulozonego pana. Nie potrzebuje waszych :D

Gość gość
Czekanie do ślubu? Chyba żartujesz? Nie warto aż tak ryzykować, bo potem będzie szybki rozwód ;)

Gość gość
To chyba twoja decyzja czy się sprzedasz czy nie, skąd my mamy wiedzieć czy masz naturę d****** czy nie? Ale skoro to rozważasz, to coś z d***** chyba masz ;)

Gość gość
bo ja juz taka oferte dostalam, od milego ulozonego pana x Mili i ułożeniu mężczyźni nie płacą seks, bo to dla nich upokarzające, za seks płacą pi/zdy i nieudacznicy.

Gość gość
patrzcie, ale z drugiej strony strony oddac pierwszemu lepszemu za darmo? dostalabym 100 000 zl,

Gość gość
Obudź się dziewczyno, gdybyś dostała taką propozycję to znając kobiety za taką kasę oddawałabyś się całemu murzyńskiemu plemieniu i to wielokrotnie :P

Ta, 100 tys... Pewnie coś w tym stylu: Facet zobaczył na ulicy kobietę z idealnymi piersiami. Podbiegł do niej i spytał się: - Czy dasz mi jedną ugryźć za stówę? - Wal się pan. - To może za tysiąc? - Nie jestem dziwką. - A za 10.000 zł? Kobieta pomyślała sobie, że to spora sumka i warto ją zdobyć. - Dobrze, ale nie tu. Poszli w ciemny zaułek, gdzie kobieta rozebrała się od pasa w górę pokazując najpiękniejsze piersi na świecie. Facet zaczął je lizać, pieścić, ssać i całować, ale nie gryzł. W końcu zniecierpliwiona kobieta powiedziała: - To ugryzie pan czy nie? - Nie, trochę drogo... :D

Gość gość
Poznalam go na czacie. Nie jest Polakiem. Jest z Uk i ma firmy przemyslowe w Anglii, Nigerii i Kuwejcie. Wiem, ze zaproponowal by mi jeszcez wiecej, gdybym chciala. Nie musicie w to wierzyc.

Gość gość
Oooooo :) na czatach siedzą same bogacze, Solorz i Kulczyk nie mają co robić ;) Pokaż mi ustawionego gościa który ma czas na siedzenie na czatach i wciskanie kitów idiotce z PL. Nie dziwię się ze jesteś dziewicą, faceci nie lubią kretynek :P

Gość gość
Tez sie zdziwilam jak mi to zaproponowal, powiedzial ze moglby mi pomoc finansowo nawet bez zadnego kontaktu fizycznego, ale ja odmowilam. Bo poczulabym sie, ze go wykorzystuje. Ojej czy tak pewnie nie skorzystam, ale milo mi bylo ze ktos potrafi przynajmniej docenic fakt dziewictwa u kobiety.

Gość gość
to ze wy byscie sie za 100 000 od razu puscili, nie znaczy ze to zmyslilam.

Gość gość
Co tu doceniać? Bycie dziewicą, to jak bycie bez szkoły, nic nie umiesz i do niczego się nie nadajesz, przynajmniej dopóki nie nabierzesz praktyki :)

Gość gość
Jest taki miedzynarodowy czat i tam zawsze jak mi sie nudzi pisze tam z ludzmi zcalego swiata. Jest tam zaskakujaco duzo osob na poziomie, w porownaniu z czatami typu wp.pl

Gość gość
Ups, wybaczcie powtorzenia, pisalam w pospiechu.

Gość gość
Ja ci zaproponować milijon zlotyh za sexa ze mną, ja miec kilka rafineria naftowa w uganda i konga, miec takze kopalnia diamenta i zlota. Ja byc czula i mila czarna czlowiek z wielka interesem, jak ty byc chetna to napisac do mnie.

Gość gość
hahah, no thanks, ale poczucie homoru Ci musze przyznac

Gość gość
a moze jakas dziewczyna sie wypowie, przeszla by wam prez glowe kiedys mysl sprzedania dziwictwa?

Gość gość
Ty się ich nie pytaj, bo tak na oko to jakieś 80% Polek sprzedałoby się za 10tys :) Zajrzyj na portale towarzyskie, mnóstwo uniwersytutek oferujących swoje wdzięki, w tym dziewice które non-stop sprzedają swoje dziewictwa po raz wtóry :)

Co o tym sądzę? Tak właściwie to mi bimba. Niech każdy decyduje za siebie. Zatem najlepszą decyzją będzie ta, którą Ty chcesz podjąć. Tyle.

Gość gość
gosc 19.01 tak myslisz?nie wiem, nie mam tak negatywnego obrazu kobiet, moze bo sama nia jestem.