Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zapisac corke na tance

Polecane posty

Gość gość

w zeszlym sezonie chodzila chyba 5 miesiecy i potem juz nie chciala chodzic wiec ja wypisalam. a teraz znow chce zeba ja zapisac.

Gość gość
wiesz ..powiem ci tak taniec na dluzsza mete jest kosztem duuzym . widzialas ceny prawdziwych sukni do walca czy innego tanca takiego towarzyskiego ???

jesli chce i obiecala, ze bedzie chodzic, to tak. dziecko powinno miec jakies zajecia dodatkowe, jakies hobby.

Gość gość
obiecala ...hmm.... dzieci sa zmiennie i zdarza się ze nie dotrzymają obietnicy .

Gość gość
oczywiście, że ja zapisz, przynajmniej ma jakies zainteresowania

no ale jak jej nie zapiszesz, to nie bedziesz wiedziala, czy dotrzyma czy tez nie.

Gość gość
miesiecznie koszt zajec to 100zł. 2 razy w tyg. po 1,5 h. zajecia sa zaraz po predszkolu. odbieram ja 0 16 i odrazu na tance.na 16.30

Gość gość
Zapisz. Zawsze możesz zrezygnować jak sie znudzi.

Gość gość
moim zdaniem, jeśli chce chodzić, to niech chodzi, w dzisiejszych czasach ruch dla dzieciaków to podstawa, a nie tylko komputer, fast foody i otyłość z tego wynikająca. Jeśli Cię na to stać, to czemu nie. Najwyżej postaw warunek, że nie może opuszczać zajęć przez pełny wyznaczony miesiąc i tyle.

Jeśli Cię stać i córka chce to zapisz ją. I, jak ktoś napisał, taniec wcale nie jest drogim zajęciem. Owszem taniec towarzyski to jest wyższy koszt ( suknie, solidne treningi) ale taniec rozrywkowy, dla przyjemności, ruchu nie jest drogi. Autorko, a na jaki rodzaj tańca córka chodziła?

Gość gość
rok temu byla w grupie najmlodszej wiec wiecej bylo zabawy, cwiczen niz samego tanca. teraz chcialam ja zapisac na grupe strasza. wiec tam juz tancza. ale to nie zajecia z tanca towarzyskiego. pop, dance, hip hop./

Fajnie wyglądają takie małe dziewczynki na różnych pokazach :) Tańczyłam przez wiele lat ( od 4 do 17 roku życia) właśnie taniec nowoczesny. Jeśli córka chce to jak najbardziej :) i nieważne, że zrezygnowała w zeszłym roku. Ma chęci, a co z tego wyjdzie to po prostu się przekonasz i ocenisz po czasie :)

Gość gość
od jutra sa zapisy. a lepiej juz ja zapisac grupe wyzej.( 6-9 lat).?

Gość gość
tak teraz idzie do zerowki.

Gość gość
5,5 roku.

Gość gość
jakos tam po swojemu tanczy.

To może zapisz ja na razie do grupy młodszej, a po czasie możesz ją przenieść do starszej. Bo, tak jak napisałaś, że w starszej grupie już taniec jest bardziej "profesjonalny" ( w sensie że już bardziej na poważnie, więcej do ogarnięcia) i jeśli nie będzie jej szło to szybko się zrazi.

Gość gość
ale w tej mlodszej sa takie maluszki. a moja juz jest duza. wiec z takimi maluchami bedzie jej sie nudzic

Hm.... Skoro tak twierdzisz to nie pozostaje ci nic innego jak zapisać do starszej grupy. Wierzę, że córka będzie pojętną uczennicą i da radę :)

Gość gość
piszesz,ze nie chce chodzic - a do tanca trzeba miec zamilowanie. Moze kiepskie kolezanki, moze nie ta muzyka. Nic na sile. Taniec jest bardzo dobry ale to ma byc przyjemnosć,

Nie wiem, ile dokładnie lat ma Twoja córka… A pytałaś ją, dlaczego zajęcia jej się „znudziły” za pierwszym razem? Może nie chodziło o sam taniec tylko był jakiś inny powód? Jeśli znów chce, to zapisz ją, ale porozmawiajcie szczerze, co jej nie pasuje. Moja mała aż się garnie sama do tańca, więc zapisałam ją do profesjonalnej szkoły na balet. Jeśli jesteś z Warszawy to polecam Etoile na Świętojerskiej.