Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię siedzieć sama w domu, czy też tak macie? Ktokolwiek

Polecane posty

Gość gość
Lubię, ale tylko9 mając świadomość że po 17 już wszyscy w domu będą i będzie głośno gwarno i rodzinnie inaczej możnaby zwariować od tej samotności!

Gość gość
Tak i dlatego caly hajs wydaje na pakiety telewizyjne w netii :P Mozecie sie smiac ale tv chodzi u mnie non stop, codziennie magluje inny kanal. Dlaczego? Bo ciagle ktos do mnie gada.:) Fajnie sie przy tym sprzata.

Gość gośćula
z******ta sprawa, ja mam co prawda dziecko ,ale nastoletnie, męża miałam typową przylepę , zero prywatności ,teraz marzy mi się facet który będzie taki jak ja , żadnych wspólnych mieszkań ,obiadków ,prania i żadnych spazmów kiedy zechcę sama pojechać nad morze (sama! i pobyć tez sama). Marzenie piękna rzecz :)

Gość gość
Ja tez uwielbiam sama siedziec w domu, poprostu przebywać w swoim świecie. Wydaje mi się, że tak mają osoby wrażliwe, głęboko czujące. Samotnicy, melancholicy, artyści Mają tak bogate życie wewnętrzne, że nienudzą się sobą, wręcz przeciwnie, to są ludzie twórczy. Z drugiej strony mogliby wiele dobrawnieść, gdyby się gdzieś udzielali, przełamali, wyszli z tego, chociaż częściowo. Ja w tym roku wychodzę za mąż i martwi mnie to czy odnajdę się w tym. Mąż mężem, ale kiedy pojawiają się dzieci trzeba się niejednokrotnie siebie wyrzec. Ja obecnie nie pracuje, w żadnej pracy sie nie widze. Pracowalam za granica ale tam jest inna rzeczywistosc. Jakby ktos mial pomysl na aktywnosc zawodowa i mial jakis pomysl na biznes chocby i w domu, jakies samodzielne dzialanie to prosze dac znac.