Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanuję tylko dwa rodzaje kobiet dziewice i rozpustnice

Polecane posty

Gość gość

Jedne i drugie wyznają chociaż jakieś zasady i mają jasno wyznaczony cel w życiu, dziewice miłość, a nimfomanki przyjemność z seksu. Brzydkich dziewic nie liczę bo to jest osobna kategoria. Reszta, a tych jest najwięcej to są cwaniary, które przez całe życie tylko lawirują i kłamią. Ani nie potrafią kochać ani przyznać się, że je swędzi na widok jakiegoś przystojniaka. To są potencjalne zdradzaczki chłopaków i mężów.

Gość gość
a ty z jakiego wieku? kup sobie w sex shopie to bedziesz mia dziewice :D

Gość gość
kobiety zadengo nie szanuja bo kazdy to :D

Gość gość
gość dziś a ty z jakiego wieku? kup sobie w sex shopie to bedziesz mia dziewice smiech.gif Są, są. ;) I to nawet 25-letnie, ładne dziewice, ale to okazy tak samo rzadkie jak 30-letnie nimfomanki. ;) 95% kobiet nie wie czego chce, to znaczy gdyby były mądrzejsze i lepiej wykształcone to by wiedziały i same przed sobą się do tego przyznały. Chcą mieć męża, pieniądze, rodzinę i żeby ich zdrady i zauroczenia traktować jak coś co im się należy, bo to przecież tylko ,,chwilowy błąd, nie wiem co mnie napadło, byłam pijana, oddaliłeś się ode mnie, to twoja wina, czułam się taka samotna, chciałam się na tobie odegrać, brakowało mi czułości, musiałam bo straciłabym pracę, nie czułam się pożądana'' i tak dalej. Większość kobiet to dziwne stworzenia, które udając człowieka pozostają zwierzętami, albo usiłując naśladować zwierzęta nadal są ludźmi. ;)

Gość gość
no cóż, masz duże doświadczenie, ale to wcale nie oznacza, że jesteś moim guru w tej wątpliwej jakości materii.owocnych łowów i zakładania kolejnych infantylnych tematów o treści, co ten net zmieści :P