Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w ciazy

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny, jak to u was jest, bo odkad tylko zaczal powiekszac mi sie brzuch to czuje sie okropnie brzydko i nieatrakcyjnie, nigdy nie podobaly mi sie kobiety w ciazy...oczywiscie rozumiem, ze zeby miec dzieciatko to musze przez to tez przejsc :) a teraz jak sama jestem to czuje sie jak wieloryb mimo ze urosl mi tak naprawde tylko brzuch. no i piersi niestety (bo przed ciaza mialam D ) i czuje sie przez to jak jakas taka maciornica :P moj maz tez wolal seks bez moich obecnych gabarytow, oczywiscie mi tego nie mowi (a jesli by nawet powiedzial, to rozumiem go doskonale bo skoro sama na siebie nie moge patrzec to dlaczego niby jemu mialo by to sprawiac przyjemnosc) ale jestesmy dorosli i mowimy sobie ze jest cholernie niewygodnie, a co za tym idzie ciezko sie skupic na przyjemnosci :( w dodatku jak na siebie spojrze to od razu mi sie odechciewa, echhh juz bym tak bardzo chciala powitac dziecko na swiecie i zabrac sie wreszcie za siebie bo seks naprawde lubilam :) a to z tym zwiekszonym libido to chyba jakis mit bo u polowy moich kolezanek to spadalo do zera. a w pozycji na pieska czuje sie jak jakas cieliczka. okropnosc :P

Gość gość
:) tez tak miałam tylko ze mój facet szalał za mną jak nie wiem... ogólnie to jak kobieta w ciąży jakoś mega sie nie roztyje to uważam ze moze byc seksowna, ale sama sie tak nie czułam mimo ze przytyłam przepisowe 11 kg... teraz po ciąży kilogramy spadły i czuje sie ok ale z przyjemności nici bo karmię piersią i choćby mój na głowie stawał to głupie hormony odbierają i ochotę i przyjemność:/

Gość gość
tu autorka, no to niezle, heheh kolezanki ktore wiedza jak lubilam seks az mi wierzyc nie chca, a tu jeszcze 3 miesiace ciazy i karmienie, ojojojojojoj wiecie co: ja mu to rekompensuje czestym... hmmmm Blow Job :P , mi nic on nie musi rekompensowac bo ja i tak ochoty na nic nie mam :P .. a zreszta jakby mi robil minetke to przez moj brzuchal widzialabym chyba tylko czubek jego glowy, heheh... boze co to bedzie pozniej :P i jeszcze ta depilacja. matko jedyna, na szczescie ogolnie mam rzadkie i cienkie owlosienie na ciele poza glowa, ale golenie muszelki na czucie jest masakra, musze zaczac lusterko podstawiac bo nie widze czy jestem dokladnie wydepilowana :P cycki i brzuch przeslonily mi swiat :P

Gość gość
Heheh mialam dokladnie tak samo. Do normy wszystko wrocilo dopiero jak odzyskalam figure. Nie wyobrażalam sobie jej nie odzyskac,chyba nigdy juz bym nie uprawiala seksu :/

Gość gość
U mnie nie było tak źle,ale pod koniec to juz tylko lezalam podczas seksu. ;) Dziś córka ma 9 miesięcy,nadal karmie piersia,ale ochota na seks jest i ten seks jest cudowny. :)

Gość gość
hahahaha :) pozytywna kobitka jestes widze, a mysle ze mezus z blow job zadowolony :P