Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qwetti

Nie chcę tak myśleć !

Polecane posty

Gość Qwetti

Otóż ostatnio powiedziałam chłopakowi, że bardzo mi na nim zależy. Nie żałuję tej decyzji, ponieważ nie chciałam być z nim w pewien sposób nieszczera. Niestety jego odpowiedz nie była pozytywna dla mnie. Powiedział,że traktuje mnie jak młodszą kochaną siostrzyczkę. Ja mam 16 lat, on 21. Nie mam do niego o to żalu bo nie zmuszę nikogo do miłości, ale jestem w takim stanie, że zrobiłabym wszystko dla niego. Niedawno napisał on do mojej przyjaciółki, że brakuje mu seksu(nie sądzie by to była jakaś aluzja z jego strony, bo za sobą nie przepadaj i są rodziną), pierwszą moją myślą było to, że przespałabym się z nim bez większych oczekiwań od niego, bez planowanej dalszej przyszłości, ot tak. Dla mnie to okropne, ponieważ zawsze miałam szacunek do własnego ciała i nie zrobiłabym tego z byle kim. Chcę się pozbyć tego stanu, nie chcę myśleć w ten sposób. Tylko jak ?

Gość gość
Jedyną drogą jest zbesztanie cię na kafe w celu wybicia ci z pomysłu takiej ochoty. Ja zaczynam - ty j****a k****, spermoworze zasrany, dasz mu doopy i zajdziesz w ciąże, a on i tak poleci przeroochać inną, bo ciężarówki takich młodych chłopaków brzydzą jak g****o na patyku. Żaden nie tknie używanego towaru z bachorem