Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robił mi się czerwony punkt przy wardze

Polecane posty

Gość gość

W piątek mam ważne spotkanie w sprawie pracy, zrobił mi się czerwony punkt przy wardze, wydaje mi się że to opryszczka bo jest taka malutka gulka pod palcem no i swędzi okropnie. help me !

Gość gość
A w czym Ci to przeszkadza?

Gość gość
Może to twój punkt G

Gość gość
To na pewno opryszczka. Działaj szybko. U mnie zawsze pomaga oprin, jest najlepszy. Zimno znikła po kilku dniach.

Gość rafciu
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.

Gość gość
Z opryszczką trzeba działać szybko. U mnie najlepiej pomaga endvir, mam go zawsze w torebce w razie potrzeby

Gość gość
ja też stosuje ten endvir, dzięki temu szybko ona tak szybko jak się pojawi :)

Gość gość
"ja też stosuje ten endvir, dzięki temu szybko ona tak szybko jak się pojawi" miało być że szybko ona znika po endvirze jak się pojawi na ustach :)