Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić gdy są chwile, że on wraca myślami do niej

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy przyjaciółmi od lat, kumplami z podwórka i dopiero po 30 zdecydowaliśmy się razem spotykać jako para... Wiąże nas niesamowita więź, znamy się z najgorszej i najlepszej strony, akceptujemy nawzajem. Rozmawiamy o wszystkim - może to błąd, ale w końcu przed wieloletnim przyjacielem nie ukrywa się swoich wątpliwości, przemyśleń... i tylko jeden problem, który czasem powoduje u mnie smutek - czasem on wraca myślami do ex. Nie jest z nią i nie będzie. Ona mieszka daleko, jest zakochana w kimś innym, z resztą dla innego go zostawiła (spotykając się przez pewien okres z dwoma). Mnie oczywiście nie znosi - miałyśmy przyjemność się poznać, gdy byłam tylko znajomą... Nie wiem co robić, jak przeczekać... wiem sama po sobie, że to jeszcze u niego "świeże", ja sama dochodziłam do siebie po ostatnim związku dwa lata, a tu nawet nie ma pół roku... Zależy mi na nim, znam jego rodzinę, która mnie lubi i na odwrót, nasi rodzice to kumple z podwórka. Mamy masę wspólnych znajomych, spędzamy razem dużo czasu - ma być godzinna kawa... a kończy się na kilkugodzinnych rozmowach, spacerach, śmiechu... :) tylko to co wyżej czasem mnie niepokoi... Rozmawiałam z nim, mówi, że ona to przeszłość, definitywny koniec, ale że sentyment pozostał.

Gość gość
wkładam pomidora do ust, a nóż się uda:classic_cool: ale w twojej sprawie mnie zatkało i mam odruch wymiotny :O pomocy!!!