Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza90895689

chrzest pomocy

Polecane posty

Gość Iza90895689

Ide na chrzest, z chlopakiem. Niektorzy mówia ze jako osoba towarzyszaca mam nic nie dawac, jednak moja mama jest innego zdania. Teraz pytanie czy ładny duży album na zdjecia to dobry pomysl czy proponujecie coś innego?

Gość gość
Ja jako mama dzidziusia bardzo bym się ucieszyła z takiego upominku od osoby towarzyszącej....Myślę że to bardzo fajny pomysł...

Gość gość
ewentualnie mogłabyś kupić ramkę na zdjęcia..Są takie ramki że np jest 12 miejsc na zdjęcia dziecka , miesiąc po miesiącu.....Lub coś w tym stylu...Nie koniecznie musi to być album....W tych czasach ludzie rzadko wywołują zdjęcia to albumu , trzymaja raczej je na płytach

Gość gość
Najlepiej 300. Bez koperty żeby było widać.

Gość Iza64867464
hmm nie bardzo podchodzą mi takie prezenty, ktore szczerze mówiac zawalaja troche dom- ramki czy jakies figurki i inne p*****ly. Dlatego myslalam nad tym albumem,bo bez przesady zdjecia zdjęciami coś sie tam wywołuje,szczególnie jeśli dziecko jest małe to pewnie beda chcieli wywolac cos "na pamiątke" a jesli nie album to co jeszcze? bo szczerze mówiąc, ja mam małą rodzine, nie mam żadnego małego dziecka wiec bladego pojecia nie mam co one potrzebuja...

Gość Iza64867464
Kiedyś na 18nastke kuzyna wymyslilismy fajny prezent- w bukiet z balonów, a w balonach kasa. Mysle co czyms takim dla tego maluszka,tylko nie wiem jakie drobiazgi wsadzic do balona

Gość gość
sama jestem w ciąży teraz i już wiem,że jak urodzi się mała, będę wywoływać jej zdjęcia. Ramka niekoniecznie musi pasować do wystroju. Album świetna sprawa, widziałam nawet takie, gdzie masz masę to odbicia rączek i stopek dziecka.

Gość gość
Zobacz w empiku ,niedawno kupilam taki album,gdzie notuje sie tez wazne wydarzenia z zycia malucha i chowa dokumenty.Sa dla chlopcow i dziewczynek-koszt ok.60zl