Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeśli ludzie często przyglądają mi się na ulicy ale

Polecane posty

Gość gość

... nie dostałam nigdy negatywnej urody czy nikt mnie od brzydkiej nie zwyzywał, za to trochę pozytywnych komentarzy, to znaczy że mogę się podobać?

Gość gość
Negatywnej uwagi oczywiście :D oj, jakie ja błędy robię.

Gość gość
Może im cię szkoda :P

Gość gość
A komentarze dostawałam nawet o modelkach, na co wytrzeszczałam gały, bo co jak co, ale modelingowego typu urody to ja na pewno nie mam. I jakieś chłopaki coś gadały nieraz (trzeźwe i całkiem normalne) nawet jak z kumplem szłam, uśmiechali się faceci, raz jakiś facet jak mnie zobaczył (wiem że to chodziło o mnie bo przyszłam akurat na przystanek i tam mało ludzi było), to zaczął poprawiać sobie intensywnie włosy i uciekał wzrokiem ale wiem że popatrywał co jakiś czas. Etc etc.

Gość gość
Na mnie tez się lampią, co dziwne głównie faceci. Jestem facetem z długimi włosami i chodzę jak małpa.

Gość gość
ja czasami mam dość tego ich gapienia się, wolałabym być niewidzialna. A często wpatrują się dłużej. ubieram się zupełnie zwyczajnie, nic, co przykuwałoby uwagę

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
PYTAM. Bo przyznam, że jestem niepewna siebie i jak typowa kobita czasem czuję się brzydka, czasem trochę ładniejsza. Gdzieś trzeba szukać potwierdzenia/zaprzeczenia, prawda? :D

Gość gość
No to jesteś akurat do mnie podobny.

Gość gość
Wyluzuj dupcie, nie jestes jedyną laską na ktora faceci się gapia lol. Pokaz fotke to ci powiemy jesli tak ci na naszym zdaniu zależy, czy jesteś warta uwagi czy nie. Mozliwe że jestes po prostu produktem plastikopodobnym i te spojrzenia oznaczają coś. .. wiadomo co hehehe

Gość gość
Ten od małpy to ja. Mnie to nie krepuje, śmiało patrze gapiom w oczy. Czasem myślę że mi trochę zazdroszczą.. w sumie nie wiem czego, ale ich wzrok czasem wzbudza takie odczucia. Dziwne

Gość gość
Ojej... zapomniałam zaznaczyć, że a) nie chodzę z dupą na wierzchu b) noszę normalny makijaż, a nawet w stronę lekkiego, ale estetyczny, używam brązowej nie czarnej kredki etc c) nie noszę dekoltów (a jeśli już to rzadko) d) ubieram się przeciętnie, choć zdarzy mi się założyć np. ołówkową sukienkę e) nawet włosów nie farbuję, mam do ramion, zwykłe brązowe :D f) nie mam czarnych zębów g) ani wzroku bazyliszka zapomniałam że to kafe i trzeba tłumaczyć wszystko jak krowie na rowie żeby ktoś sensownie odpowiedział :D

Gość gość
Ale czego ty tu od nas oczekujesz? Chcesz sie dowartosciowac tym ze ktos obcy kto cie nawet nie widzial napisze ci na tym forum, ze TAK mozesz sie pewnie niektorym podobac?:( kazda potwora znajdzie amatora czy jak to tam. .

Gość gość
Widzę cię :-D

Gość gość
Chce się dowiedzieć co za tym może stać

Gość gość
Pociąg seksualny

Gość gość
ale jestes pusta i plytka, nic nie warta, obys zdechla pustaku . pustaki i ludzie ich pokroju powinni wyzdychac na raka jak zyczyla noxelka

Gość gość
Pytam się o co może chodzić ludziom którzy lampia się bezczelnie na ulicy i jestem płytka? Dziękuję za życzenia

Gość gość
Ja jestem wręcz zakompleksiona, nie jestem narcyzem

Gość gość
Jezu dziewczyno juz nie szukaj tak na siłę powodu żeby sobie schlebic, tak podobasz sie, wzieliby cie za zone i obracali 5 razy dziennie w łóżku. Juz? Zadowolona? Czy jeszcze chcesz nad tym podumac? Bo chyba nie jestes az takim paszkwilem że az sie dziwisz jak ktos moze na ciebie patrzec...?

Gość gość
na mnie też się gapią ale ja wyłapuje te pozytywne spojrzenia od tych wscibskich werednych w szczególności bab starych i zaraz komentuje ,co prawda to tylko w Polsce tak jest w innych krajach ludzie nie patrzą na drugiego człowieka albo pozdrawiają się nawet się nie znając .

Gość gość
Raczej nie jestem, staram się o siebie dbać. Ale czasami nie mogę uwierzyć

Gość gość
To ich zapytaj

Gość gość
Może.

Gość gość
nie, mysla ze jestes tepym paszczurem

Gość gość
d****a