Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata czy jestem starą panną?

Polecane posty

Gość gość

dowiedziałam się dziś, że dalsa rodzina juz mi "kolegów" szuka :O

Gość gość
stara panna jest po 40 ty jesteś jeszcze młoda opanuj się dzisiaj wesela robią 30 35latki

Gość gość
a mozliwe,z ktorej wsi pochodzisz?

Gość gość
daleko Ci do starej panny

Gość gość
haha nie jestem ze wsi,a chciałabym ;) no nie wiem, prawie wszystkie koleżanki mają mężów i narzeczonych no i jeszcze w rodzinie jakieś ploty chodzą.... no i jestem nauczycielką, a gdzie nie wejdę to czytam, że nauczycielki to często stare panny :P

Gość gość
dziwne, a skończyłaś studia?

Gość babka 40 z plusem
dziecko,jeszcze przrd 30 zmienia Ci sie prioryety,przed 30 dopiero odkryjesz co to znaczy dobry seks,daj sobie czas na poznanie samej siebie,czy juz w tak mlodym wieku chcesz sie pakowac w pieluchy i przysiegac do konca zycia?ja w Twoim wieku studiowalam i latalam po dyskotekach.na wszystko przyjdzie czas.

Gość gość
co jest dziwne? Tak, skończyłam.

Gość gość
ja mam 30l i jestem już starą panną, najbardziej przykre jest to że wcale nie jestem brzydka, bo jeszcze bym zrozumiala jakbym wazyla 100kg i byla nieatrakcyjna. Mam pecha do facetów po prostu, żaden jakos nie chce sie chce sie ze mna żenic, nie mysli powaznie... ale chyba sie z tym pogodzilam juz. Juz nawet nie szukam kolejnego faceta bo po co? nastepny bedzie mi tylek zawracal kilka lat a potem powie cos w stylu, ze sie wypalil, ze to nie to.... juz mi sie po prostu nie chce

Gość gość
Ja już się wylatałam po dyskotekach.

Gość gość
do 19 lat byłam sama, potem dwa lata tkwiłam w dziwnym "związku", następnie był etap randek z róznymi facetami, żadna znajomość nie przerodziła się w związek. obecnie nie byłam na randce 1,5 roku, dlatego zastanawiam się czy to już staropanieństwo, skoro nie mam perspektyw na żaden zwiazek.

Gość piririri
Moim zdaniem nie jesteś stara panną :) mam 25 lat i czuję się bardzo młodo, więc wydaję mi się że inni też tak mają i słowo "stara" kompletnie tu nie pasuje. Wśród moich znajomych są przede wszystkim panny lub dziewczyny z chłopakami, ale nie narzeczonymi, więc się nie czuję jakoś szczególnie przytłoczona.

Gość gość
Pewnie nie miałaś ostatnio okazji do randek. A rodzina może przypadkiem znajdzie kogoś fajnego, chociaż nigdy jeszcze nie słyszałam o takim przypadku ;)

Gość gość
to kiedy zacznę być starą panną?

Gość gość
No i co, że stara panna? Sensacja jakaś?

Gość gość
Zaczniesz być starą panną jak będziesz wyglądać o 10 lat starzej niż obecnie, zaszyjesz się w domu i będziesz marzyć o mężu lub zapisaniu się do koła gospodyń.

Gość gość
Co za bzdury :) Teraz kobiety najczęściej wychodzą za mąż w wieku ok 30 lat. Nigdy nie wiadomo co życie przyniesie i w każdej chwili możesz poznać kogoś wartościowego. Ja mam 25 lat i miesiąc temu wyszłam za mąż. Uważam, że to dosyć wcześnie, chociaż niektóre moje koleżanki też mają już mężów lub planują śluby, ale zdecydowana większość o małżeństwie nie myśli. A jeśli chodzi o mnie i o mojego męża, to nie mieliśmy na co czekać, bo jesteśmy już razem 8 lat.