Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amol

jak chodzicie

Polecane posty

Gość amol

Czy są tutaj jakieś kobiety które lubią chodzić w sukienkach bądź od czasu do czasu je ubierają?

Gość małarudamaruda
ja mam parę sukienek i czasem noszę je na sobie...

Gość gość
No to fajnie a ile masz lat ? Lubisz wogule tak chodzić czy lepiej w spodniach ?

Gość gość
Zdarza mi się nosić spódnice, ale spodnie są wygodniejsze. Sukienek nie noszę, nie mam ani jednej.

Gość gość
No to szkoda dziewczyny a żałuj ;) lepiej byś wyglądała na pewno i bardziej kobieco , dziewczyny które chodzą w sukienkach znaczy że są bardziej kobiece od czasu do czasu byś mogła je ubierać A czemu wolisz spodnie?

a ja się nie zgodzę autorze, jeśli ktoś jest atrakcyjny to będzie równie atrakcyjny w dopasowanych jeansach jak i w kiecce. i kobiecość nie odnosi się do tego co ma się na sobie. kobieta ubiera się dla siebie i tak żeby się sobie podobać ;). osobiście lubię i kiecki i jeansy i leginsy i spódnice. w niczym nie jest w lepiej, we wszystkim dobrze. jestem młoda, ale to chyba było pytanie o sukienki a nie mój wiek :P, bo nie wiem co ma piernik do wiatraka...

Gość gość
No jak tam wolisz , jak nie chcesz podać dokładnego wieku to możesz powiedzieć czy masz więcej czy mniej niż 25lat ? ;) Ja Ci mówie z męskiego punktu widzenia jak wy lepiej wyglądacie, ale ty tego nie wiesz ;) sukienkach na pewno ładnie wyglądacie i sekowniej

Gość gość
A może lepiej ubierz się tak i tak i ja Ciebie zobacze to powiem Ci jak byś lepiej wyglądała ;) Chyba nie wstydzisz się niczego;)?

wiem, że ubieram się żeby się sobie podobać. i wiem, że ile ludzi tyle opinii, preferencji etc. są faceci którym się kiecki podobają bo widać zgrabne nogi a są tacy którym spodnie dopasowane bo idealnie podkreślają tyłek :P. co kto lubi generalnie. mam 22 lata :P. a żeby się na kafe pokazywać to jeszcze nie oszalałam :P

Gość gość
No to bardzo młoda jesteś, dla mnie lepiej w sukienkach dziewczyny wyglądają , chyba ty się nie wstydzisz chodzić w sukienkach ;) ? hehe mi chodziło o zobaczenie Ciebie nie przez kafe bo to raczej nie możliwe

na żywo tym bardziej niemożliwe :P. ano młoda. wgl wstydzioch ze mnie nie jest. no to smutno czy musi być jesień idzie nóżki sie schowają kiecki do szafy odejdą :P

Gość gość
a czemu niemożliwe? wszystko jest możliwe ;) no właśnie szkoda że lato się kończy bo już nie będzie na co patrzeć ;/ ale w przyszlym roku powróci i zaczniecie się tak ubierać chyba

Gość gość
powiedz skąd jesteś koleżanko? ;) a wtedy Cie zobacze i ocenie ;) i po drugie co do ubioru lepiej wolisz się ubierać w spodnie spódnice czy sukienke?