Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka lepsza od zony

Polecane posty

Gość gość
postaw sie w roli wspolmalzonka plyciutkiej i infantylnej osoby, wtedy zrozumieszs o czy mowie

Gość gość
bo twoj rozumek starej manipulancicy widze. nic dziwnego ze wzielas cofnietego w rozwoju. spelniona rozgrywaczko i psychomanipulantko. co za wysokie wartosci.

Gość gość
nie lubie zdrajcow

Gość ŻONA idealna
można być żoną i kochanką dla swojego męża, ale z tego co widze na ulicy, u przyjaciół i rodziny to polskie żony o tym nie wiedzą, a szkoda

Gość gość
bez komentarza...

Gość gość
22.49 wez jeszcze wygryz to z monitora. nie bedzie prawda tak w oczy klula. bo kluje cie az na odleglosc czuc :D ale ja nie jestem cham i prostak. ja tobie i innym swietym mowie prawde. to trzeba zagyzc, co? :D i czym ty jestes, ze tak robilas a teraz zeby to ukryc wyzywasz tych co to glosno powiedzieli. no czym?

Gość gość
bo polskie zony sa dziwami, dlatego wyzywaja od nich inne kobiety.

Gość gość
to sobie idzcie do kochanek

Gość gość
juz poszlismy.

Gość gość
co jest, nie potraficie uargumentowac glebi waszych malzenstw?

Gość gość
i z nimi siedzcie

Gość gość
tylko dzieci szkoda

Gość gość
mnie prawda w oczy nie kluje ale bezczelnosc buca wracajacego do domu udajac ze wsjo ok, zebranie w pracy sie przeciagnelo jest powalajaca KAZDY to potrafi, a szukanie usprawiedliwien typu 'rozerwaliby na strzepy" jest rownie infantylne co zachowanie zdradzajacego wspolmalzonka ale to zrozumiesz dopiero wtedy jak cie wystawi ktos do kogo masz zaufanie sadzac z glupawych aluzji do bab w twoim przypadku powinien byc to najlepszy kumpel zeby dotarlo

Gość gość
ah jak nie z wyzwiska to z rozdzierajacego okazania. nie dosc, ze zalosne, to jeszcze probujace rozgrywek do upadlego.

Gość gość
23.13 to ty tu zarzucalas komus analfabetyzm i szumowinizm? najwyrazniej :D ty. wypisz wymaluj. kondycja intelektualna i moralna tak jak w przypadku dziw wyzywajacych innych od dziw.

Gość gość
Kochanki chcą się pieprzyć i trochę wyrwać kasy w zasadzie za nadstawienie c**y. Jak u d****** Tylko, że one tak siebie nie nazywają. Dlatego nie da się z nimi być długo, bo ciśnienie na kasę, przesłania im mózgi.

Gość gość
Hahaha

Gość gość
gość dziś 23.13 to ty tu zarzucalas komus analfabetyzm i szumowinizm? najwyrazniej smiech.gif ty. wypisz wymaluj. kondycja intelektualna i moralna tak jak w przypadku dziw wyzywajacych innych od dziw. a poza ocena i podejrzeniami (nie przypominam sobie zdarzenia, wiec pewnie nie ja) mozesz ustosunkowac sie do tematu nieco bardziej merytorycznie? ziejesz jadem na odleglosc wiec zakladam ze ci dokopano w temacie dosc poteznie albo rekami i nogami sie przed tym bronisz..

Gość gość
no i mamy jeszcze 1powod, dla ktorego takie psychiczne parcie na paierek z tytulem zona, wsrod zwyklych dziw wystepuje. ano po to, zeby swoj syfny plan uwiazania gwaranta na plod, nie otrzymal faktycznej nazwy. bez papierka jest dziwa z bekartem, jak to ktos tu gdzies nazwal, a z papierkiem, to juz moze zbolala szlachetnosc rznac. np. jw "tylko fkoda cieci". ohhhhhhhh!

Gość gość
23.22 kociol przygania garnkowi? ol. ale to klasyk :"D

Gość gość
Żony mają najlepiej, szczególnie te zadbane, fajne kobietki. Bzykanko, dom, rodzina. Te to mają łeb na karku i jeśli jest miłość to te kochanki przy tym wszystkim to zera.

Gość gość
parcie na papierek z tytulem zona? :D jaasne a znasz kolesi ktozy ozenili sie bo brak deklaracji wiazalbysie z alimentacja a tak mozna to bylo zwalic w wiekszosci na tesciow?

Gość gość
23.18 chcesz powiedziec ze zona cie doi charytatywnie? chce ja poznac. gdzie ja znalazles????????

Gość gość
maz do kochanki a zona do kochanka

Gość gość
wartosciowa zono, co mi wymyslalas od patologii, a dotad nie potrafisz odpowiedziec czym ty jestes, gdzie zniklas......? :D

Gość gość
po co sie zenicie?

Gość gość
Kobiety...jak Was czytam, nieważne żona czy kochanka...aż mi wstyd, ze sama jestem kobieta. ZERO szacunku, empatii, a o słownictwie nie wspomnę. Nie jest Wam wstyd? Nie dziwie sie mezszczyzna, ze zdradzają, ale jak idą do następnej na takim poziomie....bez komentarza

Gość gość
Mezowie mają najlepiej, szczególnie ci zadbani, fajni kolesie. Bzykanko, dom, rodzina. Ci to mają łeb na karku i jeśli jest miłość to ci kochankowie przy tym wszystkim to zera.

Gość gość
Oczywiście mężczyzna

Gość gość
23.29, o bozeszty moj. jaka ty jestes szlachetna. podstawialas sie lajzie z milosierdzia...... i jeszcze nico utrzymujesz i dom dalas. nazwisko tez? :D bozesz jaki tu tlok od szlachetnych...... nie mogęż uwierzyc. i wy, niecnoty, od takich slodyczy idziecie w bok........