Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks oralny czy zły?

Polecane posty

Gość gość
Lczego? Mozecie podac aRgumenty

Gość gość123321223
Wszyscy mowicie fajny super szkoda ze nie sprobujesz a nie potraficie podac argumentow, ani na prawde powiedziec jak sie do tego zabrać. Pewnie tylko wkladacie do paszczy dol gora i juz, to nuda.

Gość gość
Jak?

Gość gość
echh ja tez nie lubie. Faceci nie za bardzo wiedza jak robic minete i wogole brzydzi mnie robienie laski. Wole juz mu konia zwalic. Jakos wogole romantyczne nie jest to dla mnie.

Gość Qgośćq
No bo nie jest, kleczysz przed facetem jak przed krolem lizesz go po jajach i co w tym milego dla niej? Dziewczyna czuje sie jak d*****.

Ale jaki argument mam Ci podać? Jest przyjemny, ja lubię sprawiać mojemu narzeczonemu przyjemność i lubię jak on to robi mi. Nie brzydzi mnie jego penis, dbamy o higienę, nie widzę w tym nic obrzydliwego.

Gość gość
Jak to robic facetowi, najlepiej wyobrazic sobie ze twoje usta to cipka i zwyczajnie go pieprz ustami. Dodaj jezyk, muskaj. Jedna dlonia masuj penisa, druga jadra od dolu. Moj po takiej sesji jest niemy przez pare minut, mowi ze to boskie, a potem odwdziecza mi sie rznac mnie na wszystkie sposoby

Gość gość
No nie uslyszalem nic poza to przyjemne.

Ale co chcesz usłyszeć? Że chwalimy walory smakowe czy doznania artystyczne? Seks zasadniczo uprawia się bo jest przyjemny i tyle, no chyba, że ktoś tylko dla prokreacji, to wtedy tylko w pozycji misjonarskiej i przy zgaszonym świetle.

Gość gość
Nie , zazwyczaj robi sie go z milosci, przyjemnosci, przywiazania, zaufania. Ale co ma seks oralny do przyjemnosci dla kobiety?

Gość gość
1. Nakrecam sie tym, niesamowicie mnie podnieca penis mojego faceta w ustach, zwlaszcza gdy bardzo twardnieje. Robie sie przez to mokra i od razu gotowa bez gry wstepnej dla mnie. 2. Jest to rozluzniajace dla faceta a jak pary sie kochaja to chca dla siebie dobrze. Wiec po ciezkim dniu, czy przed nim czy po klotni fajnie jest tak possac. 3. Sperma zawieta jakies tam witaminy i mineraly, wiec lykamy same zdrowe rzeczy a to czy smaczne zalezy od diety partnera. 4. Idealne przygotowanie partnera na ostry seks.

seks oralny ma do przyjemności kobiety to, że minetka to też seks oralny i uwielbiam ją oraz są kobiety którym sprawia przyjemność/podnieca robienie tzw. loda swojemu facetowi np ja widzę w tym przyjemność, kręci mnie to. seks uprawiam generalnie bo kocham swojego faceta, podnieca mnie on i lubię bliskość jego, jego ciała.

Gość gość
obrzydliwe jest jak cię dotyka swoimi brudnymi rękami których nie sterylizował alkoholem tylko umył mydłem? już nie mówiąc o całowaniu w usta.