Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wartosc zony :D

Polecane posty

Gość gość

dla mnie: praczka, gotowaczka, sprzataczka, oporzadzaczka moich mlodych, serwis dla mojego penisa. w domu zajmuje sie tylko tym na co mam ochote, jak chce wiecej moze robic sama. i robi :D kase dostaje tylko na prowadzenie domu i dzieci. co tydzien sprawdzam jak wydala :D skad bierze na swoje ubrania, nie obchodzi mnie. ja lali na utrzymanie nie bralem. a obsluge. dosc, ze moze mieszkac w moim domu i zone pekac :D przed slubem zrobilem intercyze, takze powozic sie glownie moze na swoich dętych minach i opowiesciach.

Gość gość
szczerze ? słaby tekst gołym okiem widać braki intelektualne popracuj też nad prawidłowym formułowaniem zdań

Gość gość
tez mam intercyzę ,a dla mojego partnera jestem kobietą wyjątkową,kochamy się i szanujemy,wynieśliśmy to z domów,mamy te same zasady planujemy ślub w przyszłym roku

Gość gość
to juz bylo

Gość gość
Dodam, że nieźle zarabiam, bo jestem pomocnikiem majstra w pobliskim zakładzie wulkanizacyjnym i mam na rękę 700 PLN co miesiąc! Ponadto mam piękne, umięśnione ciało, szczególnie brzuch, który posiada tzw, mięsień piwny, a spod niego nie widać mojego fiutka, który jest niemały, bo w zwodzie osiąga 9cm. Mam 8 całych zębów i dwa ułamane i 21 włosów na głowie, ale nadrabiam włosami na nogach, pod pachami i w okolicach fiutka :classic_cool:

Gość gość
szczera psychotyczko. potrzebujesz napasc na kogos bo sama jestes taka "zona". gdzie znalazlas AZ TAKIEGO IDIOTE? bo moja takich urojen, ze jest oklaskiwanym jury, nie ma.

Gość gość
no niestety nie. jestem dealerem niemieckiej marki samochodowej. i wlascicielem sieci salonow. jelenie.

Gość gość
Samicosamcu założyłeś już następny temat by produkować swoje debilizmy. Wiesz o tym,że powodujesz odchodzenie użytkowników.

Gość gość
no jesli tu sami uposledzeni z urojeniami, jak ty grasuja, to czas do psychiatry, nie forum zasyfiac. nawet taka "zona" ci sie nie udalo zostac?

Gość gość
te dzisiejsze internetowe szczeniaki to coraz wieksze przygłupy i to smianie sie z swoich wlasnych dennych wypocin, ocg :) żenada z jaką na szczescie normalnie sie nie spotykam

Gość gość
Moja jest bezcenna :)

Gość gość
a do zalozenia watku przyznaje zainspirowal mnie wczorajszy. nt zon i kochanek. moja tez tak robila. ale u mnie hipokryzja nie przejdzie. i zgadzam sie. "zony" to sa najtansze i najbardziej obludne dziwy oszustki na rynku. kazdy maz tak mysli. ale dla wlasnej wygody wam tego nie powie. wiele z nich, jak we wzmiankowanym watku, to oprychy co sie zowie. widac po zachowaniu. ktos im prawde, one atak. bo co moga innego zrobic?? lololololololol prawdy nie ukryjesz. rozsmieszacie mnie. dziwozony.

Gość gość
Idz wez psychotropy, bo nie będziesz mogła wypisywać bzdur. A na pewno kochanek już do Ciebie nie powróci.

Gość gość
Natury nie oszukasz samicosamcu....hahahaha

Gość gość
wymyslajac innym od wlasnych cech.

Gość gość
tak. w kolko to samo. im wiecej prawdy tym goretszy atak. moze byscie sie przynajmniej postaraly, zeby byl do rzeczy? bo te chaotyczne, abstrakcyjne smrody tylko potwierdzaja jak ta prawda jest dotkliwa.

Gość gość
Ja pierdolę te kłótnie żon z kochankami (nie tylko te jawne ale również te w których obie grupy zaczynają udawać mężczyzn aby udowodnić że to jednak one mają rację :D) są już nudne, same sobie wystawiacie opinie bo jak myślicie co tacy mężczyźni sobie o was myślą gdy te wszystkie obelgi, bluzgi na najniższym (kafeteryjnym?) poziomie czytają?

Gość gość
tak trudno sie przyznac, jakim dnem sie jest?

Gość gość
lepiej martw sie co mezczyzni mysla o takich smieciach, ktorzy te lajzy biora :D i jeszcze jedna lekcja, ktorej ewidentnie w swoim penerskim srodowisku nie dostales. to, ze ty jestes oszustem i podszywasz sie pod kogos, nie powoduje, ze inni dzialaja jak ty.

Gość gość
ale głupia qrwa szaleje. chyba faktycznie kochanek kopnął ja w śmierdzące dopsko hahahahahahaha gnij ściero :D:D:D

Gość gość
no takiego smiecia to bym nie wzial nawet gdyby doplacala. z jakiego scieku wypelzlas?

Gość gość
masz to na co Cię stać. na uczucie prawdziwe Cie nei stać bo go kupić nie mozna więc go nie masz :)

Gość gość
oh. opowiedz mi co to jest to uczucie? zapewne masz dlugoletnie doswiadczenie w tej sprawie?

Gość gość
i ja nikogo nie kupuje. sloneczko. liczac arytmetycznie, to moja mi doplaca. takie ma cisnienie na bycie zona. jak wy wszystkie :D