Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs

Czekam na ważny telefon

Polecane posty

Z teatru, jeszcze nie dzwonią, denerwuje się. Miało być, że do godziny 14 stej będą telefonować.

A to nie jest opera przypadkiem? czy sztuki dramatyczne też wystawiają? Tylkio nie rób im od razu awantury

Sztuki również tam wystawiają. No właśnie aż mnie kręci by ich opieprzyć. Obiecali telefon a tu nic.

Nie nie, nie opieprzaj. Tylko zadzwoń z pytaniem, czy są zainteresowani współpracą z Tobą, bo miałaś w nocy telefon od słynnego producenta Aarona Spelllinga, który chciałby wyprodukować film na podstawie Twojego scenariusza i nie wiesz czy przyjąć tę propozycję.

o chollera, ale by wtopa była... to weź kogoś innego z producenckiego świata filmu.

Tylko kogo??? nie uwierzą w to. Myślałam o Bradley Bellu, producencie mody na sukces??? ale prawda jest taka, że słabo znam język angielski. Jestem niewinną, bezbronną i słabą istotą.

No właśnie, ja właściwie nie znam żadnego języka obcego :O :O z wyjątkiem parunastu słówek po angielsku, parunastu po niemiecku i na tym koniec. Co ma taka bezbronna istota jak ja zrobić?