Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki psycholog Szczecin

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś tutaj może polecić dobrego psychologa ze Szczecina? Chodzi o problemy z nerwicą.

Gość gość
wiesz, może pomogą ci porady online? udziela takich http://www.centrum-ja.pl/ - dla ludzi, którzy maja jakąś blokade przez psychologiem to może być pierwszy krok

Gość ciepły letni deszcz
Ja obeszłam w szczecinie wielu psychiatrów i psychologów. Mam problemy z lękiem, dokładnie postawiono diagnoze lęk społeczny który sprawia że nie moge życ normalnie, bałam sie wychodzić do sklepu, paraliżował mnie strach na spotkaniach ze znajomymi. Dodatkowo łapała mnie depresja. Naprawde było cieżko :( Spośród lekarzy na których natrafiłam moge polecić 2 osoby - pani dr Karmazyn która mnie szybko wyprowadziła na prostą i krótko mówiąc postawiła na nogi. A drugi dr Mączyński - psychiatra, tez ma dobre podejscie.

Gość gość
My z mężem to bardzo długo szukaliśmy kogoś do terapii par. Pierwsza psycholog u jakiej byliśmy to nam po 20 min rozmowy zasugerowała rozwód...Nie na taką pomoc liczyłam, szczerze powiem. Dopiero jak trafiliśmy do pani Poli Szarwiło, to w końcu poczułam, że ktoś będzie nam w stanie pomóc. A kryzys był o tyle trudny, że mąż mnie zdradził. Terapia trwa już rok i różnica jest kolosalna jeśli chodzi relacje z mężem. Najlepiej przedzwonić do pani Poli i się wypytać o wszystko ( 788 182 081). Miła, otwarta na drugiego człowieka osoba.

Gość gość
Ja w Szczecinie uczęszczam do psychologa z centrum psychologiczno - terapeutycznego www.carpediem.szczecin.pl i podobnie jak Ty poszłam tam z problemem nerwicy. Jestem aktualnie w trakcie leczenia, ale uważam, że naprawdę warto tam pójść.

Gość gość
"Ja w Szczecinie uczęszczam do psychologa z centrum psychologiczno - terapeutycznegowww.carpediem.szczecin.pl i podobnie jak Ty poszłam tam z problemem nerwicy. Jestem aktualnie w trakcie leczenia, ale uważam, że naprawdę warto tam pójść." Cieszę się, że zdecydowałaś się na leczenie. Pamiętam jak moja znajoma próbowała uporać się z nerwicą, ale bez dobrego specjalisty takich jak z tego centrum, nadal walczy i przyjmuje leki.

Gość sandra45
a z pomocy psychologów skorzystałam Olimedica Cetrum medyczne, maja nowa placowke, przyjmuja teraz w Kupcu na Krzywoustego. Przerobiłam juz troche psychologw w Szczecinie, ale dopiero tam dostalam pomoc taka, jaka oczekiwalam. Fajni, ciepli i znajacy sie na swojej pracy specjalisci. Polecam z calego serca

Gość gość

Pogorszył mi się stan zdrowia po 30 i straciłem pewność siebie. Nie mogłem sobie poradzić z niepokojem, co zaczęło się odbijać na mojej rodzinie, na kontaktach z przyjaciółmi. Z polecenia lekarza pierwszego kontaktu trafiłem do Psyche Gabinet Psychoterapii w Szczecinie na Wielkopolskiej i tam otrzymałem rzeczywiste wsparcie. Nie jest drogo, a z każdego spotkania coś wynosiłem. Psychoterapia dość praktyczna, taka warsztatowa. Przede wszystkim przestałem wpływać negatywnie na poczucie własnej wartości, wygadałem się totalnie. Czułem, że jestem rozumiany i dobrze prowadzony.

Gość Proszę pomocy

Witam wszystkich szukam psychologa w Szczecinie Pani Magdalena Semer może ktoś pomoże gdzie ja znajde