Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki dobry psycholog w Szczecinie

Polecane posty

Gość gersss
Mam przekonanie do pani Poli Szarwiło – Węgielskiej. Pierwszy raz się do niej zgłosiłam jakoś na końcu zeszłego roku i od tamtego momentu korzystam z jej terapii regularnie. Przyjmuje na Swarożyca, ma też swojego FB gdzie regularnie wrzuca felietony, gdzie można też jej pytania zadawać.

Gość tysaaa
Dobre doświadczenia mam z psychoterapeutką o nazwisku Szarwiło – Węgielska. Prowadzi bloga i swojego FB, a umówić na wizytę się można w gabinecie prywatnym przy Swarożyca. Zgłosiłam się do niej niedługo po urodzeniu dziecka. Przechodziłam trudny czas, nie mogłam liczyć na ojca dziecka, z rodzicami też bywało różnie. Byłam zdana sama na siebie i wtedy kontakt z psychologiem mi dużo pomógł.

Gość gość
Polecam Monikę Glapiak, przyjmuje na Żupanskiego, jest dobrym psychoterapeutą, potrafi wysłuchać, jest cierpliwa, profesjonalna, pomocna, jestem bardzo zadowolona.

Gość Hjk78
Sorry ale ta cała Szarwilo co sie tu tak intensywnie reklamuje to jakieś nieporozumienie.Bylam u niej na rozmowie ale to była jakaś porażka :( wyrzucona kasa w błoto bo ani nic sie nie dowiedziałam ani nie czułam ze mnie rozumie nawet. Od psychologa spodziewałam sie jakiejś empatii i wsparcia a tu wręcz odwrotnie wyszłam rozbita bardziej biz jak przyszłam. Nie polecam!

Gość Tomi82
Do pierwszego terapeuty poszedłem dwa lata temu. Coś mi nie grało, więc szukałem dalej. Tak jak z lekarzem, sprawdzałem kwalifikacje, opinie i przede wszystkim pytałem po znajomych. W końcu poszedłem z polecenia, bo nie chciałem tak w ciemno albo na twarz. No i trafiłem na p. Katarzynę Dudę. Chodzę od roku, jestem zadowolony chociaż wydawało mi się, że mam inny problem. Dzięki terapii zobaczyłem, gdzie naprawdę tkwią źródła niepowodzeń, stale rozpadająych się związków. Wziąłem to na barki i powoli zaczynam się z tym mierzyć. Polecam każdemu, bo mamy tylko jedno życie.

Gość gość
hehehhe...od roku? To co to za psycholog że tak długo tam chodzisz? Cos jednak mało skuteczna jest, nie mówiąc juz ile kasy przez rok wydałeś...jak juz ktoś szuka psychologa to lepiej iść do tych którzy pracują metoda krótkoterminową i wtedy nie płacisz za rok czy dwa terapii tylko kilka miesięcy! Tak jak ty chodzisz to można sie leczyć latami i bez efektu bo to szkoda kasy na takiego psychologa :/

Gość renata007
Tutaj http://psychomedic.pl/psychoterapia-przez-skype/ jest ciekawe rozwiązanie, a mianowicie terapia przez Skype. Uważam, że w wielu przypadkach warto się zdecydować na coś takiego, ponieważ w ten sposób można mieć dostęp do specjalisty bez wychodzenia z domu.

Gość gość
Witam, poszukuję namiarów na psychologa Sylwestra Kowalskiego że Szczecina, czy ktoś byłby uprzejmy podać?

Gość armalak
W szczecinie to dobrych nie znam, ale wiem, że dr Irena Maślankowska z Opola jest świetnym psychologiem jakby ktoś z tamtych okolic potrzebował kontaktu.

Gość gość
Ja byłem u Moniki Glapiak. Jestem bardzo zadowlony. Jest profesjonalna, rzeczowa, kompetentna, empatyczna. Chodziłem do niej od dłuższego czasu i jestem zadowolony. Pomogła mi. psychoterapia-monikaglapiak.pl/

Gość Joasia8686
Ja szukam terapeuty mężczyzny przyjmującego blisko centrum bądź na prawobrzezu.. tak mi doradzono że w moim przypadku to ma być mężczyzna. Polecicie kogoś? Ps. Nie polecam hess-leonskiej - pieniądze wyrzucone w błoto..

Gość gość
Mi pomogła terapia behawioralno-poznawcza. Zawsze dostaje zadania na cały tydzień dla siebie, nie chodzi tylko o obgadanie problemów, wspólnie planujemy różne zadania, ćwiczenia, później to omawiamy, wyciągamy wnioski. Mnie to przekonuje do zmiany swojego nastawienia do niektórych problemów i sposobu patrzenia na siebie. W Szczecinie znalazłam tylko kilku specjalistów tej metody, ja chodzę na Wielkopolską do Centrum terapii poznawczej, chyba jest tam też jakiś mężczyzna.

Gość Langmann
Witaj, mając problemy rodzinne i w związku , a przy tym mając małe dzieci razem szukaliśmy pomocy. Psychoterapia Szczecin http://sgpp.pl/ to naprawdę znakomici specjaliści. Pani Basia pomogła nam stanąć na nogi, zbudować poprawne relacje i wskazać drogę, którą powinniśmy kroczyć. Terapia przyniosła zamierzone efekty, dzięki czemu nadal jesteśmy rodziną.

Gość Piotr T
Dołączam się do dyskusji i jako specjalistów mogę polecić gabinet psychoterapii w Szczecinie http://sgpp.pl/ W gabinecie przyjmują dwie Panie psychoterapeutki. Trafiłem ze swoimi problemami do Pani Małgorzaty. Naprawdę pomogła mi, zdrowe podejście do człowieka a nie same podręczniki i sucha terminologia. Polecam generalnie, obsługa z pełnym szacunkiem. Wiem, bo przy paru wcześniejszych czułem się jakby psycholog chciał mnie dobić jeszcze bardziej. Tutaj naprawdę człowiek czuję się lepiej po rozmowie, z kolejnych zabiegów wychodziłem niemal uskrzydlony. Naprawdę zachęcam, po wszystkich szarlatanach na których dotąd poszły moje pieniądze właśnie tutaj znalazłem kogoś, kto potrafił mi pomóc

Gość Przemieniona789
Byłam u dwóch psychologów, przy czym u jednej - szkoda wymieniać nawet nazwiska, terapia trwała 2 lata. Nic. Zero efektu. A ja po przejściach, ojciec alkoholik, ja bulimia, matka , miała w d... wszystko... Relacje z mężczyznami u mnie żadne! Uważałam, że jestem totalne dno nie zasługujące nawet na to by żyć! Moja przyjaciółka zaciągnęła mnie do Beaty Mąkolskiej - trenerki rozwoju osobistego, bo była tam u niej na warsztatach. I tam przeżyłam szok - żadnego wywlekania przeszłości, rozciągniętych w czasie rozmów o matkach, ojcach itd, tylko praca praca nad sobą. Po 4 konsultacjach miałam pierwsze naprawdę mocne efekty - przestałam patrzeć na siebie z nienawiścią, choć spotkania były naprawdę mocne, zwłąszcza to związane z wybaczaniem. Po kolejnych - zmieniły się moje relacje z matką i siostrą. Po 12 konsultacjach wreszcie wiedziałam już co robić, żeby nie wpadać w schemat ofiary, nie brać wszysttkiego do siebie, a przede wzystkim - nie rezygnować z siebie, po to, żeby robić coś dla innych, zeby mnie lubili. Właśnie chwilowo przerywam konsultacje u Beaty, bo - z sieroty, która nawet do mężczyzny kasjera nie chciała podejść ze strachu - zmieniłam się w osobę, która wywalczyła sobie szybsze zdawanie egzaminów, i zaraz lecę za granicę na 4 miesiące do super pracy!! :D Beata obiecała, że możemy zrobić sesje na skype, gdyby coś - dzięki temu się zdecydowałam, bo czuję wsparcie :) Dodam jeszcze, że po jakiejś 6 konsultacji zrezygnowałam z psychoterapii bo wiedziałam już dlaczego tyle lat chodzenia po psychologach g... mi dało. Trzeba brać się do pracy, do rozwoju, słuchać siebie, być uważnym, a nie gadać godzinami o przeszłości i słuchać pożal się boże rad psychologów co sami mają zrąbane życie. Także ja polecam BEatę - jej strona to http://rozwoj-osobisty.info/ można też ją znaleźć na portalu Wellnessday.eu, jej książkę wydało też Gdańskie WYdawnictwo Psychologiczne :)

Gość gość
Ja polecam Panią Pole Szarwilo, jak widze nie tylko ja...to coś mówi chyba. Bylem nieufny jak to facet ale warto. Mysle ze z pol terapi mam juz za soba. Polecam polecam. Zapadam sie ram w fotel i wiem po.co wracam.

Gość gość
W Szczecinie polecam bardzo dobrego psychologa w Poradni Rodzinnej http://www.poradnia-rodzinna.pl. Chodziliśmy tam z naszym synkiem przez około pół roku - bardzo nam pomógł!

Gość gość
www.onlinepsycholog.org , pomaga pzrez internet polecam

Gość gość
Ja bym poszła raz jeszcze do pani Alicji Leońskiej. Mega ciepła, życzliwa, mądra, pozwala zaistnieć na sesji, po prostu czuć to wsparcie, że mozna się wsłuchać w siebie i przestać być bezsilną. To moje życie, można podzielić na przed terapią no i teraz po terapii.

Gość karcia89
Tutaj https://psychomedic.online/ sobie zerknijcie i poczytajcie. Psychoterapia online jest świetnym rozwiązaniem dla osób, które obawiają się wizyty w gabinecie. Można w ten sposób zobaczyć, że taka terapia, to nie jest nic złego.

Gość Azzurro

Witam wszystkich ze Szczecina- mam pytanie: czy może mi ktoś powiedzieć jak trafić po poradę do dr Sylwestra Kowalskiego? A może ktoś z Was korzystał z jego pomocy? Bardzo, bardzo czekam na odpowiedź! 😊

Gość Annna90

Bardzo martwiłam się o swojego ojca, bo po śmierci babci zaczął się dziwnie zachowywać. Miałam wrażenie, że nie wiedział co mówi. Skontaktowałam się z centrum psychologiczno-terapeutycznym "Carpe Diem" w Szczecinie i po krótce opisałam sytuację. Odkąd mój ojciec tam uczęszcza znowu jest taki jak kiedyś. Cóż, ze strony rodziny osoby, która tam uczęszcza muszę stwierdzić, że poprawa jest i śmiało mogę polecić.

Gość gość

Po śmierci ojca nie mogłam sobie długo poradzić. Niby żałoba, ale u mnie to było strasznie nasilone. Przez miesiąc ponad z domu nie wychodziłam. Bliscy musieli mi przynosić zakupy. O pracy nawet nie wspominam. Mama wysłała mnie w końcu na psychoterapię w Szczecinie, Psyche Gabinet Psychoterapii. Na początku nie wierzyłam, że coś z tego będzie, ale rozmowa po rozmowie i w końcu zaczęłam na własną sytuację patrzeć nieco inaczej. Obecnie gdzieś tam w głębi tli się ten lęk, niepewność, ale umiem sobie z tym poradzić, jest coraz lepiej. Warto się przejść na psychoterapię, szczególnie do faktycznych specjalistów.

Gość pacjent

A ja ze swej strony polecam Pana Roberta Butryna. To był mój i mojej partnerki pierwszy kontakt z psychoterapeutą byliśmy więc zestresowani. Bardzo rzeczowy i kompetentny Pan Robert ,rozładował emocje i juz po pierwszej wizycie są symptomy poprawy sytuacji w jakiej się znaleźliśmy. Oto link z kontaktem https://psychoterapia-szczecin.org/ .

Gość Iwona76

Tylko Monika Glapiak - 661373640 jest  empatyczna, rzeczowa, wie o czym mówi i zna się na swojej pracy. Polecam!

Gość Marek80

Ja odwiedziłem kilku psychoterapeutów, z polecenia trafiłem do Marzeny Paluszkiewicz i bardzo mi pomogła. Jest bardzo profesjonalna, ma spore doświadczenie, konkretna, otworzyła mi oczy na wiele spraw. kontakt do p. Marzeny- 601953581

Gość PsychoMedic

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry możecie skorzystać z video konsultacji na platformie PsychoMedic.pl
Recepta zostanie wysłana pocztą lub będzie elektroniczną receptą.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.

PsychoMedic

Gość PsychoMedic

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry możecie skorzystać z video konsultacji na platformie PsychoMedic.pl
Recepta zostanie wysłana pocztą lub będzie elektroniczną receptą.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.

PsychoMedic

Gość Mariola Kazań

Dzień Dobry, 

Polecam Szczecińskie Centrum Terapii - CTBP, pomogli mi odzyskać szczęście oraz zrozumieć pewne wartości. Dla osób zmagających się .z problemami w związkach zdecydowanie polecam wybrać się na terapię dla par, przed decyzją o zakończeniu związku.