Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo i po co szukanie panie na kafe??

Polecane posty

Gość gość

Co musi mieć facet, a czego nie powinien? czekam na Odp;)

Gość gość
Wczorajszego dnia

Gość gość
w większości to znudzone mężatki i gimbaza,niczego nie szukają, chcą się tylko zabawić

Gość gość
Trzeba być desperatem albo durniem żeby tutaj szukać kogokolwiek :D

Gość dureń i desperat
szukają tylko same nie wiedzą czego, znajdują zapomnienie. Iluzję spełnienia, miraż romansu, substytut życia... Chciała bym a boję się

Gość gość
jestem już jakiś czas na tym forum i doszedłem do wniosku, że tutaj nikt nie szuka nikogo realnie- niestety...

Gość gość
wszyscy tutaj tylko piszą głupoty... a Ja chciałbym kogoś poznać realnie:)

dureń i desperat dziś szukają tylko same nie wiedzą czego, znajdują zapomnienie. Iluzję spełnienia, miraż romansu, substytut życia... Chciała bym a boję się X Po części się z Tobą zgodzę, w niektórych akcjach brak jest zdecydowania, takiej inicjatywy, no cóż można zrobić w tego typu sytuacjach, mogę być facetem, który będzie miał błysk latarni morskiej w oku, mogę być oparciem podczas niejednego sztormu, mogę wiedzieć czego chcę od życia, ale zmuszać nikogo nie można. Do tanga trzeba dwojga zdecydowanych ciał i dusz. Od siebie mogę dodać, że w takich miejscach, potrafią rodzić sie znajomości, związki, które potrafią przetrwać próbę czasu, trwać niejedną dekadę. Znam takie przypadki.

Gość gość
jestem w wieku 30 lat, wysoki, przystojny, po studiach, lecz nie mogę poznać tutaj nikogo realnie, nie dlatego, że nie potrafię zagadać, napisać kilku sensownych zdań, wręcz przeciwnie- uwielbiam rozmawia na wiele tematów, mam wiele zainteresowań, pasji... nie mogę nikogo poznać bo tutaj 98% kobiet jest próżnych, leniwych, które wolą popisać przez jakiś czas, dostać fotke, zrobić sobie dobrze palcem i iść spać... a następnego dnia piszą z innym i tak cały czas! taka jest prawda:)

Gość gość
Sporo osób jednak się spotyka tylko za nic się do tego nie chcę przyznać.Ze strachu że się wyda wola milczeć i zawsze można udawać przed nowymi znajomymi że jest się cnotką.

Ależ oczywiście, że da się tu spotkać kogoś sensownego, elokwentnego i z poczuciem humoru aczkolwiek jest to taka sztuka, którą można porównać prawie do wygrania 6 w totka ale nikt nie mówił, że będzie łatwo, prosto i przyjemnie...od razu:) Czasami cierpliwość popłaca:)

Gość gość
najbardziej dziwi mnie, jak ktoś pisze o samotności, o chęci poznania kogoś, dla rozmowy, seksu itd., a jak przychodzi co do czego to zero odzewu! nie rozumiem, to po ch...j pisać, że się kogoś szuka, jak to jest nieprawda?!

Gość gość
Ja chciałabym mieć w facecie kumpla takiego do pogadania i wyjscia na kawe bez zadnych podtekstów :-P

Gość nie podam nicka
A mi się wydaje że Kroke zakochał się we mnie :-p z wzajemnością. Ale bylismy pod innymi nickami :-p

Gość gość
Ja poznałam tu kogoś takiego jak zawsze chciałam!

Gość gość
a ja chciałbym poznać kogoś tak samo jak ja- w związku, osobę której zależy na dyskrecji i dobrej zabawie, z która można zrobić to czego nie można zrobić w łóżku małżeńskim... taką kumpele bez zobowiązań;)

Gość gość
silny (mentalnie),opiekunczy ,odwazny,inteligentny(zyciowo),seksowny(doswiadczony)PEWNY SIEBIE .

Gość gość
kumpele bez zobowiązań, najlepiej z okolic Wawy lub z samej stolicy;)

Gość gość
"Ja chciałabym mieć w facecie kumpla takiego do pogadania i wyjscia na kawe bez zadnych podtekstów" dlatego piszę na forum erotycznym... Kobieca logika;)

Gość gość
No to co z tego że to forum erotyczne a gdzie mam pisać ? na moje gotowanie? :-P

Gość gość
jak myślicie, czy koleżeński, erotyczny układ żonatego faceta z zameżną kobieta jest możliwy??

Gość gość
Kto by chciały bzykać się z sierściuchem z forum :) hahahahahaa

Gość gość
Mnie Koke nie musi kochać całym sercem ..za długa ta kolejka do jego duszy...wystarczy jak całym ciałem od czasu do czasu ;) ...w przerwie na kawę ;)