Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ponoć każdy człowiek ma nad sobą Anioła Stróża

Polecane posty

Gość gość

czytalam temat o tym ze czyjes dziecko widzi jakas zjawe, a kiedys moja dobra kolezanka poszla do kobiety ktora jest medium, i powiedziala jej ze u mojej kolezanki na plecach siedza 3 diabły:) kiedys byl taki temat u Ewy Drzyzgi i tez kobieta widziala u ludzi czasem anioly a czasem diably, dodam ze ta moja kolezanka ma 39 lat, rzadko sie widzimy teraz ale jej cale zycie tak jakby ktos podkladal pod nogi jakies klody, kto ja zna to wie jaka ona jest, non stop sie gdzie stuka, uderza, na chodniku potrafi upasc, jak przechodzi przez tory to wiadomo ze sie zaczepi i upadnie, jak wchodzi do pokoju to sie uderzy we framuge z boku(jakim cudem nie wiem) dziwnie to brzmi albo ona jest moze taka niezdara, a moze ma jakies zachwianie rownowagi bo czego takiego w zyciu nie widzialam, czy to prawda z tymi diablami nie wiem ale ona tez zawsze byla malo uczciwa i wredna

Gość gość
No ciekawe zjawisko, ale niestety mało wiem na ten temat

Gość gość
Poradz kolezance wizyte u lekarza bo to sa zaburzenia rownowagi , u mnie okazalo sie ze mam otosklerose a nie zadne tam diably

Gość gość
ale u niej to bylo od urodzenia, i kazdy kto uslyszal jej imie mowil: a ta co sie wywraca na prostej drodze, to jest straszne bo nie ma dnia zeby ona sie nie stuknela gdzies, nie upadla, nie zaczepila o cos, skad to sie bierze