Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Dlaczego ci ludzie debile tak się zachowują i źle wychowują dzieci

Polecane posty

Wmawiają od małego dzieciom: Jeśli nie będziesz się uczył, chodził na wagary to będziesz podnosił ciężary. Jak to jest nieprawda. Ludzie kończą studia i zamiatają ulicę a zdolni utalentowani po szkole podstawowej lub średniej bez matury osiągają sukcesy. Wymienić mogę Wajdę, Górniak, Chylińską, Młynarską, Hołdys, Maleńczuk, Gawliński, Majewski i wielu innych celebrytów-artystów nie ma matury. Dlaczego rodzice nie powiedzą do dzieci bierzcie z nich przykład. A jeszcze na kafe mówią mi, że jestem nie wykształcona. Słuchajcie Średnie bez matury to średnie wykształcenie Technikum/Szkoła policealna bez egzaminu zawodowego to też technik. Wychowujcie lepiej inaczej swoje dzieci, że więcej będą umieć bez szkoły niż z nią.

ale wiekszosc z nich cos umie np. spiewac. jak moje dziecko bedzie spiewac jak edyta gorniak, to nawet gimnazjum nie musi miec. gorzej jak nie bedzie miec ani zadnego wybitnego talentu ani szkoly...

Może mieć np. żyłkę do robienia interesów, takie coś też należy rozwijać. Ja zamierzam być reżyserką a nie mam matury :), może jeszcze dziennikarką.

Gość gość
Nie masz matury, bo jesteś tępa. Pochwal się smerfna wariatko wynikami z egzaminu dojrzałości.

To mi pójdzie dobrze, obsrałabym nie jednego Ibisza, Krawczyka czy Dodę. Chciałabym pracować w czymś takim jak Tele Tydzień, jedna z najbardziej poważanych gazet w kraju.

Gość gość
A ja uwazam ze mature trzwba miec w koncu nadwyraz wysokim poziomem trudnosci to ona nie grzeszy :-P

Szkołę policealną: technik rachunkowości rzuciłam Egzamin Zawodowy Technik Organizacji Usług Gastronomicznych Cz. pisemna 40% - nie zdałam Cz. praktyczna 30% - nie zdałam Egzamin dojrzałości Polski ustny 75% pisemny 44% angielski ustny 30% Matematyka 10%, Angielski pisemny 18% - nie zdałam

Gość com
"Chciałabym pracować w czymś takim jak Tele Tydzień, jedna z najbardziej poważanych gazet w kraju." :D Jak Ty to zrobiłaś, że nie zdałaś matury z angielskiego :o?

Mam mały zasób słownictwa z języka angielskiego ale muszę to zmienić. Grunt, że udało mi się zaliczyć maturę z języka ustnego. Myślałam, że to będzie gorsze ale muszę się w sobie zawziąć by zrobić tą oszałamiająca karierę. Chcę mieć doktorat.

Jesteś zwykłym trollem czy masz jakieś zaburzenia?

Ale zdam tą maturę Kierunki jakie mnie interesują to 1. Resocjalizacja 2. Socjologia 3. Praca Socjalna 4. Dziennikarstwo i komunikacja społeczna 5. Pedagogika Specjalna 6. Pedagogika Opiekuńczo-Wychowawcza 7. Wiedza o teatrze 8. Kulturoznawstwo

Jesteś rocznik 90. Ile razy przystępowałaś do matury?

Jakbyś potrzebowała korepetycji z angielskiego i polskiego możesz się do mnie zgłosić... ale ostrzegam, jako korepetytorka jestem żyletą. Za to moi uczniowie zdają polski ustny na 80-100%, pisemny na minimum 70%. Z angielskim podobnie.

Od 2011roku bo rok mam w plecy w technikum Polski zdałam :) Mnie wystarczyłoby z angielskiego i matematyki po 30%, nie wiem jeszcze czy powinnam technika bronić.

Gość gość
com dziś Jesteś zwykłym trollem czy masz jakieś zaburzenia? o.O też mnie to zastanawia

Gość gość
Starzy zawsze tak gadają. Ja od najmłodszych lat słyszałam - ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz. Wmawiają takie rzeczy. Tak naprawdę to szkoła nic nie daje. Ja i tak muszę zapieprzać do tego cholernego liceum, bo nie mam wyjścia. Pracy nie dostanę, już kiedyś byłam nawet w urzędzie to taka głupia baba do mnie z tekstem żebym skończyła jakąś szkołę. Ja powiedziałam rodzicom że matury nie będę zdawała. Ciągle coś tam mi gadają. W takim kraju żyjemy. Ja jak tylko będę miała trochę kasy to spieprzam stąd jak najdalej się da. Ja swoim dzieciom na pewno nie zrobię takiego piekła i nie będę im pierdolić o uczeniu się dla wiedzy. Nie zapomnę jak mu pieprzyli, że to co mam w głowie nikt mi nie zabierze. Pfff... W dupie to mam weźcie se to i w dupę wsadźcie.

Gość gość
zlepiej zdac maturę - na wszelki wypadek, gdyby się kiedyś zmądrzało i chciało cos dalej kręcić, mój brat matury nie ma i nie może dalej awansować, mimo, że mógłby:(