Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabasiabasia123

bol biodra, co zrobić?

Polecane posty

Gość basiabasiabasia123

Witam, jestem 10dni przed terminem 0 chyba że córcia zrobi psikusa i zostanie dłużej w środku. Od 3 dni mam okropny bol biodra, promieniujący na pośladek az do uda(myslalam ze to rwa) do tego strasznie mnie kłuje w ,,srodku" powiedziałam o tym gin ale ona powiedziała ze przejdzie po porodzie a to mała naciska na nerw i stad bol i kłucie... No wieść super, przejdzie po porodzie ale co ja mam do porodu zrobić? nie mogę siedzieć, spać, chodzić, leżeć... troszkę pomaga siedzenie szeroko na piłce jak krecę biodrami. to takie uczucie jakby kosc przeskoczyła i nie chciała wrócić na miejsce jak przy wybiciu np. palca ale o wiele mocniejsze...:( z dnia na dzień jest gorzej... Przez 2 dni nawet próbowałam domowych sposobów na wywołanie porodu ale ciepłe kąpiele chociaż miłe nie pomagają, masaze sutków i inne takie tez nie a jeśli chodzi o mycie okien nie daje rady z tym biodrem zas o specyfiki jak olejek rycynowy się nie odważe... także czekam jednak czas oczekiwan chciałabym znosić troszkę lżej.. Znacie jakieś sposoby na zminimalizowanie bólu?

może jakies delikatne masaże na biodra? U specjalisty oczywiście