Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarna ani

za mały progesteron

Polecane posty

Gość ciezarna ani

Mam za niski troche progesteron a chodze do dwóch ginekologów i jeden: Po co pani bada ten progesteron, w ciazy sie go nie bada, zapisałem pani dufaston 3 razy dziennie wystarczy..... bez komentarza drugi: Ja dufastonem nie lecze, tylko luteina dopochwowo co pani przepisałem 3 razy dziennie i prosze zażywać i za tydzien zbadać progesteron i przyjsc z wynikiem Ręce opadają bądz tu mądra cięzarna, wystraszona przychodzi a tu takie sprzeczne diagnozy skonczyło sie na tym że biore i dufaston i luteine bo obaj mi przepisali a i tak zbadam za tydzien, wiadomo, i przyjde po nową recepte Jak można tak róznie leczyć kazdy gra swoją melodie, nie wiadomo kogo słuchac jak podwyższyc ten progesteron? By wynik był dobry ile tej luteiny bierzecie i tego dufastonu?

cześć :) ja brałam duphaston 3 razy dziennie przez 3 miesiące i udało mi się po tym zajść w ciążę. teraz pod koniec ciąży dostawałam 2 razy dziennie luteinę na podtrzymanie ciąży. oba te leki zwiększają poziom progesteronu więc leczą Cię tym samym tak naprawdę :) moje znajome dostawały oba na raz np na początku ciąży zagrożonej więc nie zaszkodzą na pewno. pozdrawiam