Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ocierała się o mnie dziewczyna w autobusie

Polecane posty

Gość gość

Usiadłem dziś obok jednej dziewczyny w autobusie, a ta po jakimś czasie zaczęła się do mnie przysuwać i tak jakby ocierać. Poczułem się zniesmaczony. Myślała, że się nie zorientuję, że nie robi tego przypadkowo? Kurde, dziewczyny. Jeśli podoba wam się jakiś facet to po prostu przełamcie wstyd i zagadajcie. a nie próbujcie takich tanich chwytów.

w autobusie? Nie masz prawa jazdy, to jeździj bez. Jak będziesz ostrożny to Cię nie złapią

Gość gość
Fajnie jest pomarzyć brzydki, biedny, nudny prawiczku co frajerze? :D

Gość gość
Ech... Mam prawo jazdy. Byłem w innym mieście, prawie 3 godziny drogi. Autobusem wychodzi taniej i szybciej jeśli nie zna się dobrze trasy.

Gość gość
ładna była?

Gość gość
Nie zagadałem, bo tak się składa, że mam już dziewczynę, poza tym zwyczajnie nie miałem ochoty poznawać jej bliżej, nie przyszło ci to do głowy?

Gość gość
następny, któremu się wydaje, że na niego lecą. prawda jest taka, że był tłok. mnie też się to zdarza, ale będę od dzisiaj każdego przepraszała w obawie o posądzenie mnie o takie dewiacyjne zachowania :P

Gość gość
Może i ładna, ale co z tego skoro zachowywała się lekko nie na miejscu? Poza tym taka jest właśnie wasza mentalność. Kiedy to facet otrze się o kobietę w autobusie, od razu krzyczycie, że zbok i psychol. A w odwrotnej sytuacji, naskakujecie na mnie, że prawdopodobnie powinienem być jej za to wdzięczny i najlepiej przelecieć na najbliższym przystanku...

Gość gość
Tłoku nie było, a miejsca do siedzenia również było sporo. Ale wy oczywiście na wszystko macie tłumaczenie...