Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO TRZEBA ZREC,jakie gowno zeby sie tak zapuscic ,zrobic z siebie GRUBASA?

Polecane posty

Gość gość
prawie we wszystkim co jemy pelno chemi jest,im wiecej jesz masz wiecej tej chemi w oragnizmie i z niej jestes zbudowany..

Pytanie powinno brzmieć,co trzeba żreć by grubasem nie być.Na dzień dobry szklanka mineralnej z wyciśniętym sokiem z połowy cytryny.Pieczywo pełnoziarniste wędlina,łosoś,przede wszystkim sałatki.

Gość gość
cialo z zastojem tluszczu :O :O

Gość gość
widac,ze jestes anty do ludzi grubych ? ja tez ;-) chodz sama jestem grubasem ;-( moge powiedziec co trzeba jesc jesli jestes tak ciekaw/y

Gość gość
Mogę Ci powiedzieć :) W niektórych przypadkach (patrz - moja koleżanka) trzeba jeść: Śniadanie: 1 kromka pełnoziarnista bez masła z serem i pomidorem bez soli Obiad: 1 mały ziemniak, sztuka mięsa, porcja sałatki Kolacja: patrz śniadanie + herbata zielona 2 x w tygodniu joga i to absolutnie wystarczy aby przy 50kg ważyć 120kg. Jeśli ma się stwierdzoną niedoczynność tarczycy. Której u koleżanki przez 15 lat nie wykryli i teraz jest jak jest.

Gość gość
Sorry, przy 150cm ważyć 120kg.

Gość gość
Widac ze dziecko z gimnazjum jest autorem skoro twierdzi ze otylosc to skutek tylko obzarsrwa.Poczytaj najpiere troche materiałów odnosnie przyczyn otylosci dopiero pozniej zakladaj tematy ale moze troszke dojrzalsze.A teraz pakuj plecak i do szkolki.

Gość gość
Nie tyje się z powietrza z chorobą, czy bez. Musi być dodatni bilans energetyczny. Można mieć większe lub mniejsze kłopoty z utrzymaniem wagi ale to tylko i wyłącznie przez nieposkromienie apetytu. Sama choruję przewekle i okresowo biorę leki, które wzmagają apetyt. Skoro nie rosnę i przestaję mieścić się w ciuchy, to nie idę do sklepu po nowe ubrania, tylko z*********m rowerem kilkanaście km codziennie, idę na basen, zapominam, że mam prawo jazdy i wszędzie popylam pieszo, szukam pretekstu najmniejszego żeby się ruszać. A bajek o niejedzeniu i tyciu, to nawet Kobuszewski nie opowiadał, w smoka szybciej dzieci uwierzą niż w taki kit. Też jestem mała, 158 cm i najwięcej ważyłam 56 kilo i to w ciąży będąc. Znam jeden przypadek otyłości z powodu choroby ale jest to dziewczynka z zaburzeniem metabolicznym bardzo rzadka choroba, pewnie mniej niż promil ludzi na nią cierpi, dodatkowo jest niepełnosprawna umysłowo w stopniu znacznym, więc trudno jej przetłumaczyć cokolwiek, czy zmusić do uprawiania sportu.

Gość gość
co trzeba zrec zeby grubasem nie byc? u mnie sprawdzil sie 1 grejfrut na dzien( cwiartka z tego grejfruta rozcienczona z woda mineralna niegazowana przed posilkiem) i sushi ktore uwielbiam :D chudlam nawet nie wiem kiedy. duzo warzyw, owocow, gotowanego miesa, ryb, zielona herbatka, kawusia, grejfrut, duzo wody mineralnej i grubasem nie bedziecie :D

Gość gość
a najlepiej codziennie zjeść tylko po jednym liściu sałaty

Gość gość
Pomiędzy liściem sałaty, a świńskim korytem, jest wiele innych opcji.

Gość gość
Sa dwie przyczyny nadwagi: - 1.LENISTWO ,bark monsekwencji -2. CHOROBA A i nie mowimy tu ,zeby stac sie chudym ,ale miec normalne jedrne zgrabne cialo !!

Gość gość
Dobrym zdrowym jedzeniem nie utuczysz sie