Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdzie nie chcą dać mi pożyczki, Help!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co jest. Mam pożyczkę w Providencie którą spłacam bez opóźnień,z Vivusa wzięłam już po raz drugi i lada dzień będzie spłacona. Potrzebuję wziąć jeszcze 500 zł i żadna wonga sronga,myMoney, via sms nie chce mi udzielić pożyczki. W BIK jestem czysta,nie wiem o co chodzi. Znacie jakiegoś pewniaka pozabankowego gdzie mi udzielą bez zaświadczeń o zarobkach?

Gość gość
Znacie coś pewnego? Drugiego Providenta nie chce brać bo to by były już za duże koszta

Gość gość
Wyliżesz mi jajka, umyjesz, uczeszesz, będziesz im prawić komplementy i oliwić i masz się obchodzić jak z jajkiem !!

Gość gość
Pytam poważnie bo mam mało czasu a muszę pieniądze zdobyć

Gość gość
Zrobisz mi 5 lodów wysokiej jakości to pogadamy, może zapłacę 😴

Gość gość
Spadaj idioto

Gość gość
Podobno te wszystkie firmy pożyczkowe wprowadzają zasadę: Pożyczki nie dla idiotów. Może o to chodzi...

Gość gość
Dobra zrobię ci te lody i nawet dostaniesz moją ciaśniejszą dziurkę, daj maila :).

Gość gość
Debil pisze sam ze sobą. Masz jakieś zaburzenia osobości

Gość gość
Rozłożę nogi za 500 zł, komu, komu bo idę do domu ? Szybko piszcie bo potrzebuje kasy, mam ciasną niczym dziewica :)

Gość gość
Ponawiam. Zna ktoś jakieś parabanki czy coś?

Gość gość
Dziwne to,ze własnie te wonga sronga i im podobne nie chcą dać ci pożyczki,bo własnie oni specjalnie ludziom ,którzy mają mnóstwo długów w różnych bankach itd.dają aby potem im odbeirac wszystko co mają.

Gość gość
Autorka pewnie nie ma nic. Oprócz długów ;]

Gość gość
Nie mam długów. Z tym że legalnie to ja nie pracuję. Mam alimentów 500 zł,106 rodzinnego i jakieś 300 zł z mopsu. Provident i Vivus normalnie dali mi pożyczkę i spłacam ją bez problemów. Nie mam innych długów ani nie jestem w BIKu. Nie mam książek dla dziecka i całej wyprawki. Doszły jeszcze inne rzeczy ale nie w tym rzecz. Ooo,właśnie dostałam smsa z netCredit że udzielili mi pożyczki 300 zł. Dobre i tyle aniżeli nic

Gość gość
To trzeba ci obniżyć alimenty i zabrać zasiłki. Bo ty bardzo bogata jesteś jeśli stać cie na pożyczki z oprocentowaniem po 500% rocznie.

Gość gość
a skok?

Gość gość
Skoki też nie dają pasożytom.

Gość gość
A co mam zrobić jeśli nikt normalny nie da mi pożyczki? Nie będe tu pisać o swoich problemach ale wielu z was nie chciałoby się znaleść w mojej sytuacji. Na szczęście są ludzie którzy w różnych sprawach mi pomagają czego bym się nigdy po nich nie spodziewała. Nawet dyrektor szkoły do której chodzi moje dziecko wyszedł z pewną propozycją żeby mi pomóc,ale nie będe tu o tym pisać. Nie osądzajcie jeśli nie znacie. Nigdy wcześniej nie bralam pożyczek bo jestem ich przeciwniczką ale teraz mam po prostu nóż na gardle i wyjścia nie mam

Gość gość
A co do pasożyta to daje ci słowo,nie chciałbyś mieć tak zniszczonych rąk przez prace co ja. Nigdy nie pasożytowałam i proszę mnie nie obrażać

Gość gość
Co powinnaś zrobić? O tym że rok szkolny się zacznie to wiedziałaś już dawno. Trzeba sobie odłożyć na daną okazję,a nie brać pożyczki na zbójecki procent.

Gość gość
może jakaś prywatna osoba moze byc pożyczyć sprawdz na szybkigrosz.pl