Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dytesia

miejsce na impreze firmowa

Polecane posty

Gość dytesia

czesc czy znacie moze jakies hotel/sale która nadaję się na imprezę firmową dla max 200 osób. Najchętniej interesują mnie propozycję z woj.pomorskiego

Gość gość
Nie wiem gdzie dokładnie chcielibyście wyprawiać taką imprezę firmową, ale jeśli szukacie hotelu o naprawdę wysokim standardzie, usytuowanego w ładnej okolicy to możecie pomyśleć o http://www.hotelspichrz.com.pl my swego czasu mieliśmy tam konferencję, i warunki jakie zagwarantował nam hotel naprawde były bardzo korzystne, Myślę ze tego typu miejsca naprawdę świetnie się nadają do organizowania tego typu przyjęć.

W województwie Wielkopolskim mogę polecić Ci Centrum Activ. Komfortowy ośrodek w atrakcyjnych cenach z mnóstwem atrakcji w tzw. cenie, oraz okolicznych,np. spływy kajakami czy przejażdżki quadami i paintaball :)

Gość gość
Polecam to miejsce www.betlejem.eu. Organizowałam tam imprezę firmową i naprawdę wyszła super. Lokal położony w spokojnej okolicy z dużym ogrodem także mogliśmy się tez bawić na powietrzu. Do tego super jedzeni i fachowa obsługa. Polecam