Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy powrót do pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, mam prośbę, urlop macierzyński kończy mi się 10 października 2014 r. Zostało mi 54 urlopu wypoczynkowego z trzech lat. Kadrowiec, którego ostatnio zwolnili z mojej pracy wyliczył mi powrót do pracy na dzień 5 stycznia 2015 r. Ja teraz siedzę i liczę i nijak mi się nie zgadza, wychodzi mi, że powinnam wcześniej wrócić do pracy. Odjęłam dzień 11 listopada, 4 grudnia (nasze wewnętrzne firmowe święto), 2 dni Bożego Narodzenia. Czy ktoś może mi pomóc, jak to policzyć, proszę

Gość gość
Wszystko się zgadza. Do 5 stycznia zostało równo 12 tygodni co daje 60 dni roboczych. Odejmując: - 11.11 - 25-26.12 - 4.12 - 01.01 Zostaje 55 dni. za 1 listopada przysługuje Ci dodatkowo dzień wolny, więc jest ok.

Gość gość
Tak, zgadza się, dziękuję Ci serdecznie :-) A proszę mi jeszcze powiedzieć, chciałabym wziąć jeszcze 2 dni opieki nad dzieckiem (muszę to na pewno wykorzystać w 2014 r.) i 2 dni okolicznościowe z okazji ślubu cywilnego. Czytałam, że nie muszę wziąć tych dni okolicznościowych konkretnie w dniu naszego ślubu. To czy wtedy mogę wnioskować najpierw o urlop opieki nad dzieckiem, później urlop okolicznościowy a następnie o urlop wypoczynkowy, żeby było to wszystko ciurkiem i żebym wróciła do pracy 4 dni później tj. 12 stycznia 2015 r., bo 6 stycznia jest Święto Trzech Króli. Proszę o odpowiedź

Gość gość
up please