Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_lodz

kanapkaaa

Polecane posty

Gość 87gosiaczek87
ja od dziecinstwa mialam problem z tradzikiem. stosowalam wiele srodkow, ale zaden nie pomagal. Az w koncu trafilam na a-clear jodine i faktycznie efekty widzialam juz po kilku dniach. Skonczylam stosowanie 2 miesiace temu i caly czas mam gladka i przejrzysta twarz. Polecam każdej!!

Gość gosia17555
aaaaaaa rewelacyjny produkt.... pomogł mi!!!. w końcu jakiś skuteczny środek na to cholerstwo!!!!

Gość gość
Ja polecam, korzystałam i rzeczywiscie pryszcze zniknely, chociaz na poczatku kuracji mialam wrazenie ze skora taka sucha jest. Efekty sa i sie utrzymują wiec warto :)

Gość gość
Oszust. Bogaci się na okradaniu innych. Wprowadza lewe produkty, nabija ludzi w butelkę. Wykorzystuje i okłamuje pracowników. Poniżej pozostałe produkty pana Kaszubskiego: Lipocare Delipox, ] Vitalash, \Belis Noir, hialuro ultra, Renewhair Biotin i kilkanaście!!! innych (Nctf revolution, lipoxine, błonnik beta...). Poza tym, gdy zamówicie produkt, przyślą Wam inny. Następnie będziecie musieli zadzwonić na płatną infolinię (7 zł/ min), gdzie naciągną Was na koszty. Konsultant celowo przedłuża rozmowę a reklamacja nie zostanie uznana dopóki nie uzyska od Was wszystkich danych. 0000000 Oszukanych i walczących z oszustem zapraszam na stronę na FB: www.facebook.com/AntyPiotrKaszubski

Gość gość
Zgadzam się, to jedno wielkie oszustwo~! a procedura w moim wypadku wygląda identycznie! nie dajcie się nabrać, wystarczy, że ja dałam!!!!!!

Gość gość
Czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy??

Gość Wiktoria_1995
Tradzik to mój największy problem, od młodzieńczych lat, dzięki clear jodine, calkowicie sie go pozbylabym.

Gość gość
Wiktoria_1995 o czym ty poerwolisz? :o

Gość gość
Ta firma to oszuści.Nie dajcie sie nabrać. Naciągacze i to bardzo dobrze obeznani.w świetle prawa zdzierają z ludzi pieniądze.Nie ma możliwosci zwrotu ani rezygnacji.Krem to jakies badziewie bez podanego skladu,nie daje żadnych efektów.Złodzieje i oszuści

Gość gość
oszuści!! zrezygnowałam z zakupu a oni na mnie windykacje nasłali!! musialam opłacic 160 zl ! kremu nie dostałam do tej pory.Chamstwo i bezczelne oszustwo.nikt nic nie wie kobieta na infolini sie jaka nie potrafi sie wyslowic udaje głupia ze nic nie wie nic nie moze.nigdy nie kupujcie nic z tej firmy!!