Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dokłada się do rachunków

Polecane posty

Gość gość

witam i proszę o jakąś rade.moja teściowa nie chce dokładać się do rachunków(prąd,woda,śmieci)na domiar tego narobiła długów w każdej firmie którą wymieniłam spłacam to ale ona nie chce dać żadnych pieniędzy.Teściowa pracuje bierze zasiłek z mopsu i ma wszystko w nosie.Czy iść do mopsu i porozmawiać z panią która ją prowadzi.Mam na wychowaniu 3 dzieci i sama nie pracuję bo najmłodszy ma 9 miesięcy mąż pracuje ale ile można prosić o pieniądze od niej .co robić

Gość gość
Ja bym poszedł do MOPS-u i powiedział jak sprawy stoją.

Gość gość
A dlaczego ma sie dokładać? mieszkacie u niej?

Gość gość
ja nie twoja buda to się wyprowadź jak twoja to jej zagroź że jak nie będzie dawała kasy to na bruk ją wywalisz z drugiej strony jak np. sprząta gotuje wam to nie powinnaś się fochać

Gość gość
Rozumiem ,że mieszkasz u niej . Dlaczego spłacasz jej długi jeżeli są na jej nazwisko? Czy nie było by taniej i lepiej dla Was ( Ty +mąż ) mieszkać osobno ...

Gość gość
teściowa mieszka na górze a my na dole a wogóle domek po śmierci ojca nie został przepisany nolarialnie na żadnego z nich

Gość gość
ona nie sprząta ani nam nie gotuje wogóle nic nie robii tylko o wszystko się czepia