Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To się chyba nie uda

Polecane posty

Gość gość

Coraz rzadziej się widujemy, co prawda on ciągle chce, ale jakoś nie widzę postępów. I nie wiem czy to przeczekać bo może gorszy okres czy sobie odpuścić. W dodatku spotykamy się 3 m-ce a jeszcze nie byłam u niego w domu. Nie znam żadnych jego znajomych, tylko to co mi opowiedział. Ja się angażuję w tą znajomość coraz bardziej, chciałabym się z nim częściej widywać. Nie wiem czy faceci tak mają czy może to oznaka jego wycofywania się.

Gość gość
Raczej on się wycofuje w ten sposób. Z tego co piszesz wynika, że może nie jest zdecydowany co chce. Gdyby mu naprawdę zalezało, to miałby czas dla Ciebie.

Gość gość
Próbowałam przeczekać, nie odzywać się pierwsza i to jednak on inicjuje kontakt. Niby chce ale czuję że nie wpuszcza mnie do swojego życia, tak jakby nie był pewien. Wiem, że nie od razu się zakocha, że potrzeba czasu żeby być pewnym co się do kogoś czuje i zastanawiam się ile to jeszcze może potrwać. Nie chcę też niczego przyspieszać rozmową :/

Gość gość
Nie spiesz się. Byłam w podobnej sytuacji. Czekałam rok. Niestety okazało sie, że nie będziemy razem.........

Gość gość
ile macie lat? szczególnie on

Gość gość
ja mam 25, on 30

Gość gość
i pewnie ma na imie bartek

Gość gość
nie, nie ma

Gość gość
jak sie poznaliscie? jak wygląda ta wasza znajomosc? jak czesto sie widujecie, co on mowi o was? jak to wygląda spotykacie sie, idziecie do łózka no jak? mogę tylko zapytac czy ma na imię Marcin? ;)

Gość gość
Poznaliśmy się przez portal randkowy, przez 2 m-ce spotykaliśmy się dość regularnie, powiedział że mu zależy i dużo jest w stanie wytrzymać. Później wylądowaliśmy w łóżku, było ok przez pewien czas, ale od ok 2 tygodni mam wrażenie że on się odsuwa. Zapytałam co jest między nami, czy zwykła znajomość czy coś więcej, powiedział że chciałby więcej. Przez ten cały czas nie logował się na portalu na którym się poznaliśmy a teraz tam zagląda co kilka dni :/ ja się zaczęłam angażować a tu takie coś... Nie ma na imię Marcin.

Gość gość
zaczął się logować na portalu? ech... zmień nick, napisz do niego, zagadaj, zobaczymy czy odpisze, zapytaj czy kogos szuka albo cz kogos ma, bedziesz wiedziala

Gość gość
Boję się tego sprawdzić. Ja w sumie też się logowałam, ale z nikim nie pisałam, nie oglądałam profili, tylko usuwałam wiadomości które przychodziły. A że on się loguje zauważyłam, kiedy zawieszałam konto. Może to nic nie znaczy, ale mnie zabolało. Nie chcę żeby to tak się skończyło. Tak mu zależało na początku... Teraz też tego nie kończy tylko tak trwamy.

Gość gość
Znajdź następnego i szybko siup

Gość gość
ale ja chcę tego, zależy mi na nim

Gość ona34aaa
Może ma więcej zajęć, a może rzeczywiście się wycofuje. Może być różnie. Ale to zaglądanie na portal też by mnie podłamało. Jak zauważyłam, że mój chłopak zalogował się po roku znajomości na portal, na którym się poznaliśmy, to bardzo się zaniepokoiłam. Na szczęście więcej się nie logował, a my nadal jesteśmy razem. Po prostu pewnie zawiesił konto. Czas pokaże jak się u Ciebie ułoży.

Gość gość
są ale chetnych brak

Gość gość
Myślę, że to się niedługo rozwiąże.