Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lytta von Neyd 89

WYPROWADZIL SIE PRZEZ PSA

Polecane posty

Gość Lytta von Neyd 89

bylismy z moim M.razem 7 lat, mamy 6 letnia corke ktora w tym roku idzie do szkoly. Ostatnio przyblakal sie do nas piesek, przygarnelam go i dalam ogloszenie ze znaleziono psa. M. postawil ultimatum albo ja albo pies, jesli on tu zostanie ja sie wyprowadzam. Uznalam to za zart, bo miedzy nami bylo wszystko ok i nikt sie przeciez nie wyprowadza przez psa, a poza tym nie lubie byc szantazowana i przeciez nie wyrzuce bezbronnej psiny na ulice.A jednak sie wyprowadzil.Nie bylo zadnej klotni, nic.Po prostu zero kontaktu. Mija 3 tydzien, dwa trazy byl u corki. Co mam o tym sadzic?nie chce mi sie wierzyc zeby przyczyna takiego obrotu spraw byl tylko pies.zwlaszcza, ze juz u nas go nie ma, bo zglosila sie szczesliwa wlascicielka.nie umiem prosic by wrocil bo czuje sie zagubiona i oszukana.nie wiem co myslec, moze lepiej ze pokazal prawdziwa twarz...co o tym sadzicie

Gość gość
dziwisz się , nawet chomika bym nie chciala bo to tylko bród i smród w mieszkaniu

Gość gość
Sądzę że to palant.Dobrze że zniknął, po co ci taki głupek ?

Gość gość
Gość z 18.22 Trzeba się myć częściej niż raz w tygodniu .Wtedy nie będzie smrodu w mieszkaniu . :-)

Gość Lytta von Neyd
no byc moze, on niezbyt lubi zwierzeta, a ja i cora uwielbiamy je. Oskarzyl mnie ze nie bedzie zyl w zoo, bo mamy juz jednego psa i krolika.a moze tylko szukal pretekstu zeby sie wymiksowac i tyle.

o Tobie myślę, że fajny z Ciebie człowiek...dobra osoba, że wzięłaś pieska. co do Twojego faceta hmm...brzmi jak pretekst, bo to absurdalnie brzmi.

Gość gość
Może od dawna chciał odejsć, a ten pies to tylko głupi pretekst?

Gość gość
A ja myślę że kogoś miał od jakiegoś czasu znalazł się pretekst i nagle hyc. Taki rodzaj znieczulenia :-)

Gość Lytta von Neyd
mysle, ze wcale mnie nie kochal, bo gdyby kochal to przeciez jakos bysmy porozmawiali, wspolnie rozwiazali te sytuacje, poszukali kompromisu, a nie zabieram walizke i ide sobie...to proste chyba jak drut, jak sie kocha to sie tak nie robi...czyli ze nie mam czego zalowac i czuc sie winna wg was?

Gość gość
Nie ty byłaś winna tylko pies a teraz serio nie jest wart aby zakładać ten temat i o nim dyskutować. Czego ty chcesz czuć się winna? Ps. Jestem facetem

Gość gość
Gość coś bezapelacyjnie ukrywa, nikt nie robi takich rzeczy bez powodu.

Pies nie jest niczemu winny. Oczywiste, jeśli jest wybór człowiek vs zwierzę, wybiera się zwierzę. Jeśli człowiek odejdzie, znaczy, że zwierząt nie toleruje, a to z kolei oznacza, że jest złym człowiekiem. Dlaczego? Ano ja rozumiem alergię, ale żeby jej nie mieć i fochy stroić? Niech spada na bruk, menda.

Gość gość
Znudziłaś mu się i to tylko wymówka, żeby Cię zostawić, przykro mi.

Gość po pierwsze to
wieczna kochanka dobrze gada 🖐️ po drugie jeżeli by cię kochał, to by chciał z tobą być. jeżeli chciałby z tobą być, to by został. jeżeli chciałby zostać, to szukałby rozwiązania sytuacji, które byłoby do zaakceptowania przez was oboje, a nie od razu dawał nogę. jeżeli dał nogę i nawet nie poczekał na to, czy twoje ogłoszenie przyniesie skutek i znajdzie się opiekun dla psiaka, znaczy że bardzo mu ten pies na rękę - znalazł pretekst, bzdurny co prawda ale jednak, do odejścia i obarczenia cię za to winą :D pajac :)