Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiecie to że prawie cały szczecin już obdzwoniłam i nie ma wolnego pokoju

Polecane posty

Gość gość

musiałam szybko jechać z 3miasta do szczecina w sprawach biznesowych i szukam noclegu i nigdzie absolutnie nic nie ma, jeden podły hotelik mi zaproponował pokój bez łazienki a drugi apartament za prawie 500zł za dobę - ja jużmyślałam że coś znalazłam to Pani mi oświadczyła że ma komplet gości weselnych w środę?! Armagedon jakiś chyba w samochodzie będę spała!

Gość gość
Napisz gdzie jesteś,coś Ci znajdę

Gość gość
Zadzwoń na Wer szczeciński i zapytaj o wolny pokój, tylko nie wiem czy to nie za późno i czy znajdziesz namiary. Ja niestety nie mam ale wiem, że tam pokój w hotelu pocztowym do 50 zł powinien kosztować. Tyle mojej porady chyba na przyszłość, szukaj na poczcie pozdr.

Gość gość
Jak jeszcze jesteś, to postarałam się poszukać i masz tutaj adres i telefon - ul. Dworcowa 20, Szczecin, Telefon: 91 440 13 13 komórkowy: 502 017 109

Gość gość
Dobra mam w Kołbaskowie - kobieta mnie uratowała ! 15 min jazdy autem od Szczecina więc jest ok - dzięki za pomoc.

Gość gość
Kołbaskowo to pół godziny jazdy i to w stronę granicy,znajdziesz coś w centrum

Gość gość
Swoją drogą to nromalne we wrześniu w Szczecinie że wszystkie hotele mają komplet?! I to w tygodniu , w weekendy to wiadomo że są wesela...Jestem zaskoczona, jeszcze nigdy nie miałąm takich problemów z hotelem, zawsze praktycznie za 2-3 telefonem coś było a tutaj ponad 10 hoteli/pensjonatów i nic! W tym kilka z 20 km od Szczecina w jakiś dziurach.

Gość gość
nie przesadzaj,tutaj aktualnie NIC się nie dzieje by pokoje wszystkie były zajete :D zawsze mozna tez w akademikach pytać a kołbaskowo daleko

Gość gość
GPS mi pokazuje 15 km od mojej aktualnej pozycji do tegp pensjonatu. Jechać tam będę koło 21 więc spoko.

Gość gość
podałam Ci telefony, zadzwoniłaś tam?

Gość gość
W sumie jak tak patrzę to jeszcze to Smętowicę są a nie Kołbaskowo sorry

Gość gość
Nie, już zarezerwowałam ten przy granicy, podoba mi się fajny standard a te 14 km to już bez przesady..

Gość gość
"fajny standard" no tak, jak ktos chce ładnie a za psie pieniądze to nie znajdzie :D

Gość gość
Nie no wiesz, za 90zł osoba w pokoju z umywalką i wc na korytarzu to ja dziękuję za takie centrum, wolę się przejechać te 15 km i mięć łazienkę do własnej dyspozycji a 25 zł więcej mnie nie zbawi. A jak to mówią łazienka w pokoju jest bezcenna.