Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łysy facet czy zwiazalabys sie z takim ?

Polecane posty

Gość gość
Nie, bo bym sie wstydziała pszy kolorzankah

Gość gość
jakby był na odpowiednim finansowym poziomie, milionerem. łysi najczęściej mają talent do robienia kasy od tych hipisów z kudłami i dziurawymi kieszeniami , łachudry biedne

nie. włosy, najlepiej gęste są atrakcyjne. ale jeśli mój facet z czasem wyłysieje to jakoś to przeżyje. natomiast nie zaczęłabym raczej związku z od razu łysym mężczyzną.

Gość gość
to zalezy czy jego twarzoczaszka ksztaltem przypomina penisa czy nie

Gość gość
małamaruda lepiej napisz czy połykasz czy wypluwasz , bo jako polka o prostytuckiej mentalności nawet dla kasy z łysymi na dwa baty bys jechała

Gość gość
związałam się z takim ;) i zdecydowanie nie żałuję dla mnie facet jako całość jest atrakcyjny a nie same włosy czy jakakolwiek część ciała :D

19:27 rozumiem, że ty nie jesteś Polakiem tylko Azjatą z mikropenisem, że się wyżywasz na forum, a może kompleks łysej głowy i brzucha tak wielkiego, że swego kumpla poniżej nie widzisz, że jakoś cie uraziłam pisząc co jest atrakcyjne. ojej...

Gość gość
nie, nie podobają mi się łysi

Gość gość
nie. Nie podobają mi się łysi, ale ja raczej nie mam z tym problemu, ponieważ nawet tacy na mnie nie lecą.

Gość gość
Szukam faceta w wieku około 26 lat, tacy jeszcze nie są łysi. Łysina kojarzy mi się ze starością, a nawet mój tata nie jest łysy. Nie schodzę poniżej poziomu taty :)

Gość gość
Szukam faceta w wieku około 26 lat' x ja własnie jestem w tym wieku i łysieje

Gość gość
Łysienie to nie łysina. Póki się jeszcze łysym nie jest można złapać jakąś foczkę.

Gość gość
"ja własnie jestem w tym wieku i łysieje" to ja od lysego faceta. moj tez szybko zaczął, nie martw się. zapytaj kolegów czy by chcieli płaską laskę, wielu tez powie, że nie. a w praktyce jak jesteś fajny gość a nie użalający się nad soba facet to nie ma żadnego problemu. ludzie nie dobierają się wyłącznie na podstawie wyglądu

Gość gość
taaa, nie ma to jak zakola i zaczesywanie grzywy :D taka logika mój tez ma wlosy, ale lepiej już jak na lyso się ogoli niż trzyma takie cuś

Gość kobiety lysych
nienawidza