Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1357924680

Jak zagadać do dziewczyny która mi się podoba ???

Polecane posty

Gość 1357924680

Temat brzmi jakby pisał to jakiś 16-latek z I klasy liceum. A prawda jest taka, że mam 10 lat więcej. Ogólnie nigdy nie miałem problemów z dziewczynami. Teraz jest trochę inaczej. To wyjątkowa dziewczyna. Anioł i to mało powiedziane. Poznałem Ją na pielgrzymce. Odrazu coś mnie tchnęło ale poza zwykłą taką koleżeńską rozmową nic nie było. Gdy wróciłem do domu zacząłem o Niej myśleć coraz bardziej. Znalazłem Ją na facebooku, na NK. Ma też swoją stronę i tam sporo o sobie pisze. No i im dłużej Ją czytam tym bardziej się zakochuję. Nigdy czegoś takiego nie czułem. To taka pisana miłość ... może przeznaczenie ... uczucie szalenie głębokie i prawdziwe i takie szczere. Ujęła mnie, to ktoś nieprzeciętny. Zobaczę Ją w niedzielę. Dziś przypadkowo dowiedziałem się, że zapisała się na bieg uliczny na pożegnanie lata. Chciałbym razem z Nią pobiec :D No chyba, że Jej nie dogonię :P Szkoda, że na tej pielgrzymce tak szybko uciąłem rozmowę. Od jakiegoś czasu zawsze tak krótko, zwięźle i na temat. Może warto zacząć gadać aby gadać.

Gość gość
takiej co chodzi na pielgrzymki to się ładnie oświadcz. i zaprzyjażnij i pokochaj

Gość gość
D**ek,jakby była brzydka albo przecietna z urody to miałbys ja w du/pie nawet jakby była matka Teresa.Wlasnie nie masz juz 16 wiec myslec głowa,a nie rozporkiem!

Gość 1357924680
Nie ma grzydkich i przeciętnych ludzi. Każdy jest na swój sposób wyjątkowy.

Gość gość
zaimki nie pisze my z dużej litery !!! "Nią, Ją " nie chodziłes do szkoły debilu ? piszemy z małej ! zapamietaj sobie analfabeto. Jedynie jesli zwracasz się do kogoś bezpośrednio piszesz z dużej litery np.gratuluję Tobie widziałem Ciebie

Gość gość
Pierdo lamento,i tak na te brzydkie nawet bys nie splunał hipokryto.

Gość gość
Idź na ten bieg i jej towarzysz w biegnięciu. Potem powiedz, że świetnie ci się z nią biegło, więc może miałaby ochotę kiedyś z tobą wyskoczyć na randkę. Wersja dla nieco śmielszych.

Gość 1357924680
Nieźle z Wami jest widzę, nieźle. Zwyzywać i pójść sobie. Już 2 osoby piszą mi o urodzie. Ciekawe gdzie ja napisałem cokolwiek na temat urody tej dziewczyny.

Gość bartec1991
Autorze nie pisz że to dziewczyna z pielgrzymki bo ci ateiści i inne ogórki cię zniszczą. Gdybyś napisał że poznałeś ją na dyskotece gdy żygała w kiblu to by było spoko a że to jedna z nielicznych porządnych dziewczyn to odrazu trzeba wyśmiać, zwyzywać, opluć. Ty też jesteś spoko widać. Ja w tym roku nie byłem, pójdę za rok. Byłem w tamtym i wszystkim polecam.

Gość gość
Nie napisałeś, ale na pewno jest co najmniej ładna, skoro tak świrujesz :) a piękne słowa na jej blogu czy tam czym są zapewne dopełnieniem, pomagają bardziej ją idealizować. Jakby to była pryszczata grubaska to pewnie raz byś przeczytał i olał.

Gość gość
Jak zbrzydnie,to bedziesz miał gdzies jej wspaniale wnetrrze haha pieprzony hipokryta.

Gość 1357924680
Smutne to, że Wy wszyscy tak na wygląd patrzycie. Kiedyś gdy doświadczycie prawdziwej miłości-ego łamania w głosie, gęsiej skórki, łopotania serca a sami poczujecie się bezradni na skutek uczucia które Wami zawładnęło to zrozumiecie, że miłość jest ślepa a oddacie się komuś kto wizualnie nigdy wcześniej nie przypadłby Wam do gustu. Będziecie patrzeć komuś w oczy i kolana będą Wam się uginały. Nawet nie będziecie myśleć o seksie z tą osobą ... będziecie tylko z tym kims poprostu być.

Gość 1357924680
będziecie tylko chcieli z tym kimś poprostu być*

Gość gość
Ludzie weźcie się ogarnijcie. Kompleksy macie, dowartościować się chcecie ? Po co wytykać komus błędy ort ? Lepiej Wam się od tego robi ? I po co obrażać kogoś ? Bo wrażliwy i się przejmnie tym ? Żałosne. Sama chciałabym takiego chłopaka i gdybym mogła mieć to swojemu dałabym rozwód.

Gość ulaaaaaaalaaaaaa
Podejdź koniecznie, zagadaj wspominając o pielgrzymce i koniecznie się uśmiechnij tak żeby zobaczyła że cieszysz się że ją widzisz ;)

Gość gość
ej lala chcesz soku z kroku

Gość 1357924680
Tak zrobię ulaaaaaaaalaaaaaaa :D No jakoś to pójdzie chyba. Pierwszy raz tak się stresuję :P

Gość ulaaaaaaalaaaaaa
trzymam kciuki

Gość gość
Fajnie, że tak się wkręciłeś, ale jeśli myślisz, że prawdziwa miłość to gęsia skórka i motyle w brzuchu to uważaj, bo od zakochania do miłości to jeszcze daleka droga. Zagadaj na żywo albo na fb, zwyczajnie ot tak pytając co słychać, wybierz się na ten bieg, szukaj z nią kontaktu a jeśli tak Ci się spodobała to rozumiem, że znajdziecie jakieś wspólne tematy i potem już powinno być z górki.

Gość gość
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd