Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot sie wyprowadził

Polecane posty

Gość gość

NIe wiem co robić, mamy kota od kilku lat, zawsze miał u nas bardzo dobrze, nigdy nie krzyczeliśmy na niego itd. Ale ostatnio coraz częściej chodzi dwa domy dalej do naszych sąsiadow... oni też go bardzo lubią choć raczej nie chca kolejnego zwierzaka bo już swoje mają,ale dają mu jedzenie i on tam ciągle z nimi przebywa ostatnip, do nas przychodzi na chwilę ,zjeść naszej karmy i wychodzi... co powinnam zrobić? Przywiazałam sie do naszego kota, ale on coraz bardziej ma nas gdzies...

Gość gość
Może tam chodzi bo tam są inne zwierzaki (koty, albo psy?) które lubi i to go ciągnie.

Gość gość
Może jakąś kotkę odwiedza? ;)

Gość gość
no sąsiedzi maja dwa kocury, może dlatego...nie wiem czy zamykać go w domu czy pozwolić mu tam zostawać? byłoby mi szkoda gdyby sie wyprowadził w koncu na stałe...

Gość nie wyprowadzi się spokojnie
po prostu jest tam coś co go bardzo interesuje. towarzystwo - wbrew opinii koty lubią towarzystwo innych kotów, bawią się, gonią, widzę po swoich. albo myszy albo płeć przeciwna albo coś jeszcze innego. mój jeden też tak miał. przeszło :)

Gość gość
Koty tak mają nic nie poradzisz... Ja bym go tam oddała skoro woli tam być to może pogadaj z sąsiadami

Gość gość
właściwie gość powyżej ma rację - jak mu tam dobrze, to niech idzie, a ty przelej swoje uczucia na jakiegoś innego biedaka, np z fundacji albo schroniska

Gość gość
A kot wykastrowany? Może mu nie poświęcacie uwagi, jakieś czesanie, zabawa, głaskanie?

Nie wyprowadzil sie, tylko wiècej czasu bywa w gosciach. Traktuj go jak zwykle, w/g mnie nic niepokojącego sie nie dzieje. Musialby zostac u sąsiadöw kilka tygodni, bys mogła stwierdzic, ze sie wyprowadził. A i tez po jakims czasie móglby wrócic do was, bo jednak u was lepiej, ciszej, bezpieczniej.