Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imiona typu Julia, Amelia, Zuza, Lena, Oliwia są wstrętne

Polecane posty

Gość gość

A rodzice tych potworów to tępy plebs. Same jule, nikole, leny sreny masakra

Gość gość
W sumie sie zgodze ze tepy plebs takimi imionami nazywa...

Gość gość
a jak masz na imię?

Gość gość
w takim razie jestem plebsem,bo mam córkę Amelię. Zakładanie takich tematów też nie świadczy o tobie najlepiej,mając trochę oleju w głowie nie zajmuje się takimi pierdołami.

Gość gość
Ja? Ja mam na imię Hildegarda.

Gość pomaluje na czerwono
zgodzę się, ale zamiast Zuzy dodałabym Weronikę i Wiktorię...

Gość gość
a wiesz, ze po łacinie Amelia to ciezka choroba ? Haha

Gość gość
plebs zakłada takie tematy.

Gość gość
Slowo amelia kojarzy mi sie ze slowem melina haha

Gość gość
A wiesz, że masz coś z głową? Amelka, Zuzia. Oliwka.. ładne, zwyczajne imiona. Wstrętne jest obrażanie ludzi ze względu na (normalne) imię dziecka. Pochwal się swoim imieniem i imionami swoich dzieci.

Gość gość
gdybym chciala sie przejmowac takimi miernotami jak ty autorko to bym musiala byc na serio nienormalna, musisz byc zakompleksionym babskiem

Gość gość
Ty masz coś z głową autorko. To, że coś mi się nie podoba, nie oznacza, że muszę to wyśmiewać i obrażać ludzi. Czy właśnie takiej postawy uczysz swoje dziecko? Potem są same problemy z takimi dziećmi jak Twoje, bo dokuczają innym, są agresywne i głupkowate.

Gość gość
Te imiona są oklepane i tez dość mam ich .... ale nie obrażam ludzi .

według mnie to nikola,maja,julia,amelia,wiktoria,oliwia,lena są po prostu modne i dlatego tak chrzczą prości ludzie wydaje im się że dziecko będzie szpanować bo będzie miało takie imie heh a moja znaj ma córki sandre i samante oj ale co ja będę gadać sama nie jestem lepsza mam córkę gabrielę niestety nazwał ją mąż poza tym wolałam to niż inne jego propozycje a chciał weronika albo wiktoria a ja chciałam aniela,zosia albo emilka i takim sposobem jest gabi zresztą u mnie na wszi jest tylko 3 gabrysie a to chyba nie dużo.

Gość gość
Gabryska w zyciu bym nie nazwala tak samo jak mariola!

Gość gość
"Amelka, Zuzia. Oliwka.. ładne, zwyczajne imiona. Wstrętne jest obrażanie ludzi ze względu na (normalne) imię dziecka" :D Przyganial kociol garnkowi :D A jakie imiona sa "nienormalne"? :D I czy wtedy juz nie jest "wstretne" obrazanie ludzi? Jakim wzorcem kierujesz sie w klasyfikacji imiona ""normalnych" i "nienormalnych"? Bo dla autorki, jak widac "nienormalne" s ate, ktore dla ciebie sa "normalne". Kto ustala owa normalnosc? :D:D:D:D:D:D:D

samo to że w grupie w przedszkolu gabi ma same majki,julki,amelki,wiktorie,nikole,oliwki i jedną ole a chłopcy to michałki,kubusie,kacpry,konrady,filipki,gabrysie i jedna madra matka nazwała synka olek :)

Gość PrawdeCiPowiem
Teraz Julie , Amelie , Zuzy , Leny , Oliwie ... Kiedyś Ole , Anie , Kasie , Basie , Marty , Ule ... Weeeźcie się za coś ciekawszego ;) Jak imię może mówić coś o człowieku i jego rodzinie ??? Już jesteście nudne ... jak głupie dewoty .

zapomniałam o Lorenie tak ma na imie dziewczynka w grupie mojej córki. PS też nie chciałam gabi ale byłam głupia że nie postawiłam na swoim :( i głupio jest mieć córkę której imienia się nie lubi tylko że mówię do niej gabi a to jeszcze w miarę mi się podoba.

Gość gość
Ja nie pijam kawy: aniela,zosia albo emilka -taaa, jasne, wcale nie oklepane. Jak rodziła, to same Emilki były naokoło. A Gabi to brzydkie imię. A Gabryśki zwykle są przemądrzałe.

Gość gość
gość dziś - w ogóle nie zastanawiam się nad tym jakie imiona są nienormalne. Być może Filiżanka, Mercedes i Shrek. Napisałam po prostu, że te wymienione przez autorkę są normalne. Bo są. Ja nie obrażam ludzi. A obrażanie ze względu na imię to zwykłe buractwo i marny wzorzec do naśladowania dla swoich dzieci.

Gość gość
posrało was wszystkich...z resztą o gustach się nie dyskutuje....

Gość gość
Kiedyś były Anie, Moniki, Iwony, Kasie, Basie, dziś Amelki, Zuzie, Oliwki - i co z tego?

Gość gość
Oj juz tam patolka. Ja mam tak ze jak znam jakas osobe ktorej nie lubie to automatycznie odrzuca mnie od tego imienia Was tez?

Gość gość
nie,mnie nie,jak poznam to ocenię...

Gość brunetka z mazowsza
ja mam 21lat i popularne imię - Aleksandra, ale szczerze mówiąc żadnej innej Oli nie znam, a mam sporo znajomych. Rodzice powinno dać imię jakie im się podoba, ale nie jestem zwolenniczką nadawania popularnych imion, mnie to ominęło mimo takiego, ale dziwnie być trzecią Oliwią, Anią czy Julią w grupie. Poza tym mi sie podobają imiona bardziej staroświeckie typu Marii czy Rozalii, więc może naturalnie oprócz Zuzanny z tych imion żadne mi nie pasuje.

Gość gość
Jak poznasz. A jak poznasz i stwierdzisz ze za nia nie przepadasz?

Gość gość
to już nie kwestia imienia ,tylko charakteru...a to zupełnie inny temat...