Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilujecie się przy facecie?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w pytaniu, jestem ciekawa czy robicie takie rzeczy przy sobie bez krępowania się czy raczej po cichutku, żeby nie widział?

Gość gość
a jaki to ma sens?

Gość gość
pewnie ze tak, ja robie przy moim cala toalete, ale to zalezy od stopnia zwiazku i tego czy ludzie sa na tyle dojrzalu ze im to nie sprawia różnicy

Gość gość
Wiadomo że nie odpalam depilatora na kanapie jak mój chłopak coś ogląda w TV tylko siadam sobie w łazience i zajmuję się sobą. Ale mój Philips jest na tyle ładny i taki elegancki, że nie uważam depilacji nim za coś obleśnego więc jak chce sobie po coś wejść to nie mam z tym problemu :p Depiluje się średnio raz na miesiąc więc nie to, co z maszynką co dzień, bo wtedy może i by mnie irytowała obecność chłopaka :)

Gość gość
nie, ale w sumie wszystko przed nami, może kiedyś tak zrobię...

Zdarzało mi się depilować w obecności mojego ex. Przecież nie będę barykadowała się w łazience i robiła z tego jakiejś wielkiej tajemnicy.

Gość gość
nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale chocbys stawala na glowie to cale zycie takich czynnosci przed facetem nie ukryjesz ;p kiedy przyjdzie czas ze kazda przestanie sie krepowac i bedzie sie depilowac przy swoim mezu. predzej czy pozniej ;p

Gość gość
nawet mi nieraz pomaga :D wzorki mu dobrze wychodzą a mi nie :P a co, mam udawac, że ja taka się urodziłam? BTW jak byłam chora dawał mi miskę do wymiotowania...to chyba powinnam ze wstydu zakończyć związek, co? :D

Gość gość
Ja swojego chlopaka nie bede trzymala w swiecie iluzji ze jestem gladziutka sama z siebie