Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci w windzie się ze mnie śmiali:P

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w 25 piętrowym budynku i oczywiście spóźniona biegłam po mojego chłopaka na dworzec. Jesteśmy dopiero dwa miesiące razem, pierwszy raz do mnie przyjeżdża na dłużej. Oczywiście miałam plany że przywitam go odstawiona jak niewiadomo co a skończyło się na tym, że się nie wyrobiłam i wyskoczyłam z domu w pierwszych lepszych jeansach, koszuli i balerinach. Włosy niewysuszone, bez makijażu na mordzie. Wbiegam do windy, spojrzałam na swoją twarz i się załamałam i ze śmiechem do tych kolesi, że jadę po mojego faceta i jestem nieumalowana i że pierwszy raz mnie zobaczy w takim wydaniu, oby nie uciekł. A oni się tylko uśmiechali, ja wybiegłam jak tylko mogłam najszybciej. Ludzie są jednak zamknięci:)

też często nie zdążam wysuszyć włosów wtedy zwijam je w kok i nie widać :)

Gość gość
Czemu uważasz, że jestem tępa??? Po prostu spontanicznie zareagowalam widząc swoją twarz w lustrze i się z nimi podzieliłam tym co mi przyszło na myśl. Wazne, że zdążyłam bo by biedak musiał czekać:)

Gość gość
No niestety.Takie głupie czasy.Trudno z ludżmi nawiązać głupią rozmowę.Jacyś tacy zamknięci w sobie.Jakby się bali.

Gość gość
przeciez ten watke to PROWOKACJA penwnego faceta !!

Gość gość
tak to prowokacje tego co caly czas zaklada watki ,specjalne osmieszajace ,kompomitujece kobiety,ze kobieta to powinna tak i tak wygladac,..........ehh nudny jestes koles ,manipulatorze..

Gość gość
22;52 - ale ja jestem kobietą:P STUPROCENTOWĄ HAHA:) I wcale nie jestem brzydka żeby nie było a mam typowo sowiańska urodę;) Po prostu w makeupie dobrze (inaczej, lepiej) wyglądam:)