Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptrk

Moj kumpel jest debilem a jego dziewczyna chce sie ze mna *****c

Polecane posty

Gość ptrk

Moj kumpel jest debilem a jego dziewczyna chce sie ze mna *****c

Gość gość
To na co czekasz?

Gość Ptrk
Czesc. Mam na imie Patryk i mam 22 lata. Od roku mieszkamy w anglii w kumplem jego dziewczyna i moim bratem. Niedlugo po tym jak zamieszkalismy razem wyczulem cos dziwnego w dziewczynie mojego kumpla, tj bym sie jej podobal ( zbyt duzo komplementow od niej dostawalem dwuznaczne teksty itp. ) Na poczatku myslalem ze to nic takiego, sam pozwolalem swojej dziewczynie flirtowac z moimi znajomymi pod warunkiem ze nie dojdzie do fizycznosci. Z czasem jednak zaczalem sie interesowac co sie dzieje w zwiazku mojego kumpla i wyznal mi ze zdarza jej sie pisac z innymi kolesiami ( kiedys nawet spotykala sie z jednym ), ale nigdy nie mial dowodu, wiec nic z tego nie robil. Niedawno sytuacja zaczela sie napinac, jak zadzwonil do niego jakis typ z pracy i mowil ze jego dziewczyna kreci z jakims kolesiem w pracy i... nadal nie bylo zadnych dowodow. Po wielu klotniach na ten temat widze ze moj kumpel nie ma juz sily normalnie funkcjonowac, zostal zdominowany przez dziewczyne, brak mu pewnosci i wiary w siebie, jest zmieszany. Niedawno zauwazylem ze jej zaloty przechodza na mnie. Rozmawia z nim pod stolem traca nogami mnie, wrzuca na niego jaka jest niezadowolona ze swojego zwiazku, poniza go wywyzszajac mnie. Nie jestem glupi, znam kobieca mowe ciala, wiem kiedy dziewczyna ma na mnie ochote, kumpel jednak jest slepy i nie wiem co robic, bo jest cos takiego jak solidarnosc, ze dziewczyna kumpla jest swieta ( chociaz dla mnie jest tylko szmata ). On nie chce mnie sluchac kiedys mowie mu co widze, za kazdym razem jej broni. Mam dosc tego wszystkiego, zal mi przyjaciela ze sie z nia zwiazal i chcialbym zeby wkoncu zrozumial z kim tak naprawde jest. Czy powinienem sie z nia przespac? ( wiem ze kumpel by mi tego nie wybaczyl nawet jakbym mu o tym powiedzial tego samego dnia ) Co robic?

Gość gość
Wez ja zerznij I tyle

Gość Seven7777
Jak ja przelecisz, stracisz tez kumpla. Moglbys mu powiedziec o swoich podejrzeniach, o tym ze Cie podrywa itd, ale jak on jest slepo zakochany, nie uwierzy Cii tez go stracisz. Rada - nie wpieprzaj sie lub z nim pogadaj.

Gość gość
Powiedz mu ze ona cie prowokuje i jak tak dalej będzie sie zachowywała to nie wiesz czy dasz rade trzymać sie od niej z daleka.