Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ryfka       Goldman

bełkot

Polecane posty

Gość Ryfka       Goldman

czy nie beł?

Gość gość
ciekawe jak to jest kochać i usłyszeć że to bełkot.

Gość Ryfka      Goldman
To już trzeba spytać kota.

Gość gość
a może kotkę? rozkochać dla sportu i rzucić dla sportu, potem w ramach doświadczenia powziąć wnioski.

Gość Najszybszy w mieście
ale to też zależy w jakiej perspektywie rozpatrywać słowo "nie beł" 😴

Gość Ryfka      Goldman
Może być gościu, powodzenia. Nie zapomnij opowiedzieć nam o tym, kiedy już kotka łzy tęskne zacznie ronić. Może, to czegoś nas nauczy, albo przeciwnie, rozochoci.

Gość Ryfka      Goldman
No mój kot, czy tu beł, się pytam Najeczku.

aaa to beł, pili my i se poszedł w p**du, ale nie wiem gdzie to jest

Gość gość
naturalnie sporządzę ekspertyzę z tego doświadczenia, spokojnie, z chirurgiczna precyzją. poczekam aż jej uczucie się rozpali potem powiem jej że to koniec, że była dla mnie obiektem seksualnym, że nigdy nic do niej nie czułem poza zwierzęcym popędem. zburzę jej cały system wartości, wiarę w dobro i ludzi. jestem podekscytowany tym wyzwaniem.

Gość Ryfka      Goldman
Kot jest nieletni Naju, a ja jego opiekunem. Jak nic będzie kara z rąk moich.

Gość Ryfka      Goldman
"zburzę jej cały system wartości, wiarę w dobro i ludzi. jestem podekscytowany tym wyzwaniem." Czy ty się aby nie przeceniasz, bądź swojej siły rażenia?

Gość gość
ależ nie ma tu przeceny, jest chłodna kalkulacja, metodyczne działanie, doskonałe przygotowanie taktyczne.

Gość psygość
Zwierzęcym pożądaniem to możesz kobietę zachęcić, gościu. Jeśli chcesz kobietę zaskoczyć, zburzyć jej system wartości i wiarę w ludzi, powiedz jej że się w niej zakochałeś. Załamanie nerwowe masz jak w banku.

Gość Ryfka      Goldman
Skoro tak, to nie trać czasu, czyń. Umiejętnie wybierz kotkę, bo może stać się sytuacja odwrotna. Życie bowiem pełne jest niespodzianek, jak to mawiał jeden mądry poeta, albo ktoś inny równie mądry.

Gość gość
dobrze prawisz gościu. dlatego przygotowanie do destrukcji rozpocznę od wyznań miłosnych. z czasem ona w to pójdzie jak każda istota pragnąca kogoś kto ją kocha.

Gość gość
jeśli chodzi o moją siłę rażenia. myślę że od kalibru 9mm w górę, jest to wystarczająca siła aby zniechęcić osobniki niepożądane w rozgrywce destrukcyjnej.

nosz k****, dowód mi pokazywał :O hmmm może to był Ryfka twój dowód? a kara dla kota czy dla mnie? 😴

Gość gość
Najeczku w Łodzi też da się strzelać do ludzi. nawet ostatnio było tam kilka mordobić.

Gość Ryfka      Goldman
Nie prościej wybrać taką kotkę która nie jest otoczona "osobnikami niepożądanymi"? Te zwykle bardziej spragnione są miłości. A teraz kładź się wygodnie na leżance, wyciągnij nóżki i opowiedz nam kto Cię tak strasznie zranił, że pomysł na tego typu eksperyment urodził się w Twojej biednej główce.

Gość Ryfka      Goldman
Jeśli dowód miał wąsy, to faktycznie beł mój. Nie słuchaj Najeczku tego pana i nie strzelaj do nikogo:(

gościu, w Łodzi? mordobicia? a w życiu , toż to społeczeństwo agresją się brzydzi :O tam zawsze zamiast s********j, c***u, k***a słychac wyłącznie dziękuję , proszę , przepraszam 😴

Ryfko, ale muszę przyznać że wąs przycięty przednio 😴

Gość gość
to zależy która się nawinie. każdą można omotać potem zniszczyć. wystarczy chcieć. te stare też są latwym celem.

Gość gość
Najeczku to trochę nie tak działa. jeśli się komuś narazisz to ktoś może wpłacić pieniążki pewnemu panu. ten pan przyjedzie, zrobi mokrą robotę. powiadomi pana zlecającego zadanie. bardzo często są to mężowie, którzy coś odkryli. zdarzają się mężowie do których się nie podskakuje.

Gość Ryfka      Goldman
Dziękuję Najeczku, ale kara jest kara i na nic komplementa. Wiadomo gościu, stare to najprościej uwieść, zalecam nie iść na łatwiznę i poszukać młodej, atrakcyjnej i bystrej. Wtedy eksperyment w milszej atmosferze przebiegnie.

Gość Ryfka      Goldman
Dobrze, że zdecydowałam się na kota, a nie męża:O

Gość gość
racja. zafunduję młodej dziewczynie bolesne wejście w dorosłe życie. płacząca zraniona kobieta jest piękna. zdołowana. wyczerpana psychicznie. emocjonalnie.

Gość Ryfka      Goldman
Wiesz co? Zacznij od sklejania modelu jakiegoś prostego samolotu, gościu. Nie można tak emocjonalnie podchodzić do eksperymentu, bo to nie będzie eksperyment obiektywny.

Gość kośććć
Ryfka, najszybszy i bler. XII zlot forumowych nudziarzy uważam za otwarty!

Kotka otoczona osobnikami niepożądanymi jest bardziej atrakcyjna. Dlaczego? Bo eliminacja niepożądanych, wygrywanie konkurencji, bycie wybranym spośród innych jest z******te ;-)