Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMUSIa NA WYVCHOWAWCZYM co myslicie o moim pomysle prezentacje weselne

Polecane posty

Gość gość

za 2 miesiace konczy mi sie macierzynski i ide na wychowawczy. no i z pieniazkami bedzie krocho. wymyslilam ze moglabym robic prezentacje na weselA, chcialabym opanowac program adobe effects i w nim podzialac. myslicie ze to by sie sprawdzilo?Wy bylybyscie sklonne zamowic prezentację z Waszych zdjęc?? pyta żeby zorientowac sie czy to w ogole ma sens...

Gość gość
myślę, że to cienki pomysł... żeby zrobić ciekawą prezentację, trzeba mieć naprawdę to dobrze opanowane. Zrobienie kilku ciekawych przejść, podstawienie muzyki i wklejenie ulubionych zdjęć to żadna filozofia, szczerze mówiąc nie dałabym za to ani grosza, tylko zrobiłabym sama, absolutnie w tym nic trudnego.

Gość gość
poza tym nawet jeżeli ktoś się na to złapie, to weź pod uwagę, że dzisiejszy klient jest wymagający, jeżeli zrobisz fuszerkę to Ci nie zapłaci i tyle, a Twój czas będzie stracony. Jeżeli nawet coś na tym zarobisz, to może 300zł w skali miesiąca, a sezon na wesela to tylko kilka miesięcy.

Gość gość
mam w planie poswięcić poł roku na naukę programu, wiadomo - łatwąprezentację każdy zrobi sobie sam. ja myślałam, żeby wkomponować w to jakieś efekty, itp... jak np. tu: https://www.youtube.com/watch?v=DNCGQRlT2eM

Gość gość
No niby fajny pomysl. Ale sama nie wiem, poza tym czesto fotografowie ktorzy sa wynajeci na wesele czesto robia cos takiego, wiec musialabys byc naprawde dobra zeby komus chcialo sie zatrudniac dodatkowa osobe do tego kiedy fotograf zrobi to za pol ceny w pakiecie ze zdjeciami ale probuj.

Gość gość
Fotograf, kamerzysta ma to w swojej ofercie, nie zatrudni raczej nikt osoby tylko do prezentacji.Musiałbhyś mieć foty za które ktoś grubą kase wywali u fotografa, moim zdaniem pomysł do bani.

Gość gość
tylko to mialoby byc wyswietlane na weselu, przez rzutnik, taki pokaz dla gosci. kamerzysci robia prezentacje ale po weselu, ze zdjec slubnych...

Gość gość
Dokładnie, nasz fotograf robi to w cenie :) wysyłamy mu zdjęcia, a on jest obrabia i robi jakieś inne efekty specjalne z muzyką, przejściami itp. Myślę, że jeżeli chcesz się w to bawić, to zajmij się też fotografią. Kup dobrą lustrzankę, zainwestuj w kursy szkoleniowe, a programu ucz się w domu, wtedy widzę większe szansę na to, że Ci się uda. Za samą prezentację nikt Ci kasy nie wywali, bo to bez sensu... ! Poza tym, weź pod uwagę, że nie każdy ma prezentacje na swoim weselu- ja np. uważam, to za badziew, bo to są moje prywatne zdjęcia i po co goście mają oglądać, jak na każdym zdjęciu się całujemy albo przytulamy ? co w tym takiego super, to ja nie wiem. Gdyby to były jakieś profesjonalne zdjęcia, z różnych zakamarków świata, z jakimś motywem przewodnim to okey, ale kto myśli o ślubie jak spotyka się z kimś dopiero od miesiąca ? No raczej nikt :D

Gość gość
moze macie rację :( szkoda... a moze macie jakies pomysly jak w inny sposob dorobic siedzac z malymi dzieccmi w domu ?

Gość gość
Dla mnie też słaby pomysł. Nie chciaalbym takiego pokazu, po co inni mają oglądać moje osobiste zdjęcia?? Na weselu i tak wszystkich nie znam, częśc osób towarzyszących, jakiś wujków.