Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Kolejny dzień a ja znowu nie mam pracy

Polecane posty

Gość gość
smerfetka 1990 Leczysz się chorujesz na coś?

Gość gość
Jeden tez ma rente , dorabia u buka

Gość gość
jeżeli mieszkasz na zadupiu to się nie dziwię że nie możesz znaleźć pracy dodatkowo umiarkowany stopień niepełnosprawności nie każda praca jest dla ciebie.

No właśnie, ja nie mogę się podjąć ciężkiej pracy. Gdzieś w biurze, w ochronie, w salonie play. Miała pracę na czarno ale niestety z powodu braku dostępu do toalety i wody musiałam zrezygnować.

Gość gość
a ja mam 38 lat . jestem zdrowy . nie pracuję. nie wiecie czy mi sie nalezy jakaś kasa? czy moge jakoś wydębic parę groszy? jakiś zasiłek czy coś? poważnie pytam.

To w mopsie pytaj, jeśli nie masz żadnych dochodów (np. członkowie rodziny, którzy z tobą dostaną) to coś tam dostaniesz. Ja np. wymyśliłam, żeby zapisać się do szkoły policealnej i starać o stypendium socjalne ale nie wiem czy to przejdzie.

Gość gość
matka mnie utrzymuje. pracy nie szukam bo mi sie nie chce. ale do mopsu troche sie wstydze pójść. a jak mnie zaczną wypytywac o pracę to nie wiem co mam powiedziec a kłamac nie umiem cholera :/

Gość gość
pojde i powiem że" jestem biedny i mi sie należy" tak powiedział ferdek kiepski

Gość gość
Do mopsu wstydzisz sie isc ale nie wstyd ci ,ze matka cie utrzymuje?? :O doroslego zdrowego faceta?? to dopiero wstyd:O

Gość gość
nie ty jedna nie masz pracy , ja też nie mam i nie zapowiada isę zeby znalexc jakas a na dodatek mam aspiracje wiec robie mgr co tez kosztuje wiec nie becz bo nie tylko ty masz probloemy

Gość gość
gość dziś J*a*p*i*e*r*d*o*l*e ciężki przypadek hahaha

Gość gość
hahaha ale jaja hahahhaha przynajmniej przyznał się , jak sprawa wygląda :D:D:D:D

Gość gość
gość dziś J*a*p*i*e*r*d*o*l*e ciężki przypadek hahaha odp. 106 kg

No niestety magister, licencjat też kosztuje a ja przy swoich rodzicach nie mogę pozwolić sobie nawet na szkołę policealną bo nie stać ich, żeby mi to opłacić.

Gość gość
smerfetka 1990 wzioł bym cię do siebie na chate mieszkam sam a z kasą u mnie jest dobrze co ty na to?

Gość gość
gość dziś smerfetka 1990 wzioł bym cię do siebie na chate mieszkam sam a z kasą u mnie jest dobrze co ty na to? O k*u*r*w*a propozycja po c*h*u*j*u zero podtekstu:)

Gość Asiekkkkkk
Tez szukam pracy od 8 do 16, minimum 2000 na reke, mam dwojke dzieci, musialabym 500 na przedszkole dla jednego i 600 na zlobek dla drugiego wydac.... eh. Ale gdzie ja taka prace znajde

Gość gość
A jak wyglądasz? masz duże owłosienie na klacie? Nie niestety nie mam.

Ja też bym chciała mieć jakieś stałe zajęcie, stałe dochody i spokojnie robić oszałamiającą karierę. Nawet w show biznesie by dużo kasy mieć, ale co robić w takiej sytuacji, jakiej znalazła się słaba , bezbronna, bezradna kobieta.

Gość gość
Asiekkkkkk dziś A gdzie tata tych dzieci sama jesteś?

Gość gość
smerfetka 1990 To jest projekt to jest facet pedofil

Gość gość
Smerfetka, jeśli rozumiem to masz tzw. II grupę ? Jeśli tak to nie powinnaś mieć większych problemów ze znalezieniem pracy, bo pracodawcy dostają dość duże dofinansowanie.. Z jakiego regionu jesteś?

Smerfetka jakaś pizgnięta jesteś. Musisz nam tutaj pamiętniczek przepisywać. Nie interesują mnie losy jakiejś chorej umysłowo i fizycznie piczy.

Ale nie ma zakładów pracy chronionej. Szukam czegoś w Myślenicach.... ale ciężko, naprawdę ciężko. Ostatnio dostałam ofertę sprzątaczki a ja nie umiem sprzątać.

Gość Asiekkkkkk
Tata jest, pracuje na nas. :-), ale chcialabym miec "swoja" kase. Zreszta sa takie czasy, ze pieniedzy ciagle malo niestety.... i moze bym odzyla troche, a nie tylko pieluchy, nocnik, kaszka, zupka, spacerek i kazdy dzien taki sam

Gość markowa
A próbowałaś może szukać pracy jako przedstawiciel handlowy? ogłoszeń jest bardzo dużo i zarobki też są bardzo fajne. Wiem że praca ph, źle się na pierwszy rut oka kojarzy, ale jak się trochę popracuje to człowiek zmienia zdanie. Ja pracuję, no można powiedzieć jako przedstawiciel handlowy w firmie nobilon (chwilówki). Na początku miałam opory, ale jak zaczęlam pracować to zmieniłam zdanie. Praca nie jest ciężka, a zarobki są spoko i ludzie też fajni :) Jak się rozejrzysz za ogłoszeniami to praktycznie w każdym mieście można znaleźć pracę jako przedstawiciel, niekoniecznie w branży finansowej. I powtórze jeszcze raz - nie ma się co bać takiej pracy, trzeba się troszkę otworzyć po prostu. PS. Wiem co czujesz, tak samo nie mogłam znaleźć pracy bardzo długo....